Jag mår dåligt, jag mår dåligt, JAG MÅR DÅLIGT!

2 maj 2007, 21:26 - Paks

Jag mår dåligt, hur ska jag klara sommaren? Jag har sökt sommarjobb, men inte fått något, okej jag har mitt timjobb på Folkbladet, men det ger mig ju inte precis tillräckligt med pengar för att klara mig. Så jag måste söka studielån för det här projektet, frågan är, för hur många veckor kan jag söka? Den är ändå 20 poäng... samtidigt måste jag ju klara mig hela sommaren och jag blir gråtfärdig vid tanken och jag känner mig så ledsen över att sommaren är så oviss. Jag har verkligen försökt finna ett sommarjobb, men fatta hur svårt det är.

Ångest-söndag

15 april 2007, 19:14 - Paks

Söndag i dag... Den dag i veckan som alltid ger mig ångest, alltid, oavsett om jag borde ha det eller inte. Idag är det allt som spökar, sommaren, pengar, tentor, allt. Det finns ingenting som kan få mig att sluta tänka på det. Faktum är att jag har verkligen lust att gråta, jag vill verkligen gråta, men det kommer inte, jag har en känsla av att det kommer när jag ska gå och lägga mig ikväll.

Promenad i Stadsparken

4 mars 2007, 21:15 - Paks

Heh! Fick lite panikångest förut idag som jag inte blev av med. Ingenting fungerade så jag tog en promenad. tog med mig kameran och ut gick jag. Riktigt skönt faktiskt, även om det var jobbigt att gå upp för backen sen. Men promenaden hjälpte ordentligt.

Jag har aldrig varit i Stadsparken förrän idag. Jag har bott här sen Augusti 2005 och det är första gången idag som jag har varit där. Scary Scary säger jag bara.

Natt-tankar

25 januari 2007, 02:01 - Paks

Visst borde jag kunna slippa den här stressen över Microeconomics principles om jag inte pluggar till omtentan och koncentrerar mig på de kurser jag redan ska läsa? Jag känner mig tillräckligt stressad redan och jag har inga problem att plugga till International Trade Theory, för den är jag tämligen säker på att jag kan klara om jag lägger manken till. Men just Micropri ger mig så mycket ångest och illamående att jag inte kan sova ibland. Så ska det inte vara.

Imorgon ska jag göra minst två av tre saker. De tre saker jag har att göra är:

1.

University of Southern Denmark våren 2008

23 januari 2007, 01:07 - Paks

Så här är det....

På min skola har alla programstudenter chansen att söka sig utomlands ett halvår eller ett år. De poäng som vi läser under detta år får vi räkna in i våran utbildning och jag valde att ta denna chans nu när den erbjöds till mig.

Så strax innan jul skickade jag in med en anmälan på sex partneruniversitet som Internationella Handelshögskolan har runt om i världen.

Mitt 1a val var: University of Southern Denmark och jag valde att åka på våren och inte nu till hösten.

Idag kom beskedet och jag fick en plats! Jag har accepterat den och är överlycklig! :D

Andas djupa andetag

22 januari 2007, 23:28 - Paks

skip to main | skip to sidebar Pakselinan My life, my world, my blog måndag, januari 22, 2007 Andas djupa andetag Det är så det är, man måste andas djupa andetag och koppla bort hjärnan, men det är svårt. Jag vet att jag borde ta tag i den tentan, men jag orkar inte öppna de böckerna en gång till, jag är så trött på att försöka förstå någonting som för mig går helt förbi. Det är så fruktansvärt jobbigt!

Tyngden över bröstet

15 januari 2007, 19:00 - Paks

Jag förstår inte, den här tyngden över bröstet som bara dyker upp utan någon anledning. Jag vet mycket väl att tentan i morse gick åt helvete, jag fick hjärnsläpp och gjorde inte alls bra ifrån mig, jag kände bara som att jag stirrade på frågor som jag inte fatta någonting av. Jag vill inte ens veta mitt resultat, vill inte veta exakt hur dåligt det gick.

Stress, ångest o tårar

9 januari 2007, 14:07 - Paks

Jag är stressad. Jag har ångest. Jag är i princip redo för att brista ut i gråt när som helst. När ska detta ta slut!?

Gott fucking nytt jävla år

31 december 2006, 23:00 - Paks

Ja eller nåt... Trodde då inte jag skulle sitta här hemma ikväll inte, men jo det gör jag, bara för att en del bestämmer sig för att vara elaka. Jag förstår inte. Vad är det med mig som gör att folk tycker illa om mig? Jag förstår verkligen inte. Så hemsk är jag väl ändå inte?

Huvudvärk

4 december 2006, 09:53 - Paks

Jättetrött! Kunde inte sova i natt, så jag kom ju i säng vid kvart i ett, inte så farligt, men ska man upp halv 8a så e det mastigt. Kom ju inte upp halv 8a ialla fall. Vaknade kvart i 8a! Alldeles för sent. Så det var upp ur sängen, klä på sig kolla att allt var med och sen gå till bussen. Så nu har jag huvudvärk. Måste lära mig att sova mer, men det e så jobbigt.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas