Beyond the horizon...

19 januari 2006, 00:32 - Hugo

Hej!

Ska strax gå o lägga mig men först vill jag kladda lite i denna för övrigt välbesökta dagbok. Det kan mycket väl bero på rubriken, som i fallet "snabbis"...

Hur kortsiktig får man vara? Varför skulle jag dela med mig av mitt sexliv med massa vilsna kids som NI? Jo, därför att det finns så fantastiskt mycket att skriva om=)

Jesus, måste bumsa i säng nu.

/Hugo - mottagare av Karamellodiktsstipendiatet 2008 i samband med OS deltagande i Peking

Flirta...en kul grej!? + Boktips!

23 november 2005, 23:56 - Hugo

Hej!

Många associerar flirta med något pinsamt och nödvändigt för att attrahera en individ. Det behöver inte vara så. Flirting är ett socialt verktyg för att upptäcka nya människor, anser jag. Har prövat verktyget på många sätt och lyckats för det mesta. Miljön behöver alltså inte vara krogen utan kan vara affären, tvättstugan eller busshållplatsen. Det enda som behövs är en tråd, dvs ett ämne som tas upp i startskedet av en dialog. Om man inte har en tråd, så fungerar en isbrytare lika bra.

Snabbis...samt boktips!

21 november 2005, 23:54 - Hugo

Hej!

Det här får bli ett snabbt inlägg, så var inte så kräsna med stavningen.... Idag har jag upplevt väldigt mycket, såsom trötthet, stress, otålighet, ångest, kyla värme, hunger, värme, glädje och frihet... Allt detta inom ramen av en helt vanlig måndag...

bara en sån sak...

Boktips:

Brev till Samhället - Eric Svensson

Hade gott!

Hugo

Leva eller låta dö...

7 november 2005, 23:45 - Hugo

Oj, det kanske är en för stark rubrik...när det handlar om kommunikation.

Inlägget ämnar att handla om hur man tar kontakt med andra, inte nödvändigtvis det motsatta könet. Det viktigaste vid kontakt med en ny person är kroppspråket. Ser du sur, trött eller tittar ned i backen så väcker det ofta aggression, ointresse eller nonschalering hos din motpart. Ansiktsutrycket kommer i andra hand, kroppsspåket kan alltid räddas av ansiktet. Ett leende, vare sig du är glad eller ledsen, gör att människor öppnar sig och du verkar mer mottaglig för en konversation.

Friskis&Svettis-utbildning!

22 oktober 2005, 22:45 - Hugo

Hej!

Dagen började redan 09.00, jag skulle infinna mig på City Hotell. Platsen för steg 1 - utbildningen var något underlig, varför kunde utbildningen ske i vilket rum som helst? Det visade sig att mina föraningar inte alls speglade verkligheten. De 3 timmarna, som utbildningen pågick, präglades av stor professionalsim och mer därtill. Aja, hellre det än tvärtom.

"Live like a king"

Afterwork på Grappa!

21 oktober 2005, 20:41 - Hugo

Hej!

Idag har det avnjutits två öl på Grappas afterwork tillsammans med Arvidsson, Pulkan och Putte. Bättre sällskap får man leta efter...=) Det var kort sagt skönt att avsluta arbetsveckan med gediget sällskap. Att det tillkom skitsnack och annat gossip hör bara till. Som vanligt tog Arvidsson, härmed Ade, "urflippningsrollen", Putte tog parti, Anton höll med Ade och jag förde dialoger och tog rygg.

Känns skönt att ha sådana människor nära tillhands, man vet var de står. Trots att trion gått o stadgat sig finns det ändå den sedvanliga lilla killen hos samtliga. Jag är inget undantag.

Gympapasset var fullt!

17 oktober 2005, 23:04 - Hugo

Argh... illa när gympapasset blir fullt 10 min innan det ska börja. Kanske egentligen ska skylla på min tidsoptimism....hm NO! Får göra ett nytt försök imorgon.

Istället fick det bli ett gympass, vilket visade sig bli roligare än förväntat. Hon var ju där, idag igen. Som vanligt duckade jag när jag hade chansen, så gott som öppet mål. Ibland glömmer jag vilken pondus och charm jag har =)

Aja, får hoppas på ytterliggare skarpt läge imorgon.

Adioue

/four min past eleven

Lördagssurr...

15 oktober 2005, 00:23 - Hugo

Finfint med helg. Synd bara att den kommer bli så tråkig, eller?

Hugo

Eskilstuna...

3 oktober 2005, 17:18 - Hugo

Hej!

Tänkte skriva lite om staden Eskilstuna... Jo, staden består av ca 90 000 invånare i kommun och kännecknas som en industristad. Företag som Volvo, ASSA och Alfa Laval är de största arbetsgivarna. Idrottsmässigt finner vi handbollslaget Guif, speedwaylaget Smederna och Eskilstuna Basket i respektive elitserie...

bara en sån sak...

Hugo

Lidingöloppet...

25 september 2005, 11:27 - Hugo

Hej!

Igår upplevde jag en av mina hittills största utmaningar, nämligen Lidingöloppet. För er oinvigda, så är loppet 30 km långt och där underlaget är terräng.

Loppet gick bra, då jag uppfyllde mitt mål att springa under 3 timmar.

Klart slut!

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas