Tillbaka i Sverige, ny kurs

11 januari 2006, 00:01 - Sabine

Ha! Då var man hemma i gen, och ska börja plugga igen, men denna gången i Lund, och som vanligt fraska, hur ska det bli med boende undrar jag, i värsta fall får man pendla, det ordnar sig nog! Ser fram emot att plugga i Lund, verkar vara en trevlig stad dock har jag bara varit där en gång, jag gissar på att jag kommer vara en vilsen student...

usch for jobb

27 september 2005, 13:37 - Sabine

Haha, kanske skulle stannat och pluggat...fast jag tror att jag behover kanna pa hur det ar att slita lite, jobbar an sa lange pa tva pubar tre kvallar i veckan och det ar kul men mitt cafe jobb som jag kanske har fatt ar hart slit! tufft hehe...

hejdå studentliv...

1 september 2005, 19:21 - Sabine

Ja, så då ska jag alltså hoppa av min utbildning...för att flytta till Newcastle och jobba, har redan en utav mina bästa kompisar där så det blir nog väldigt roligt. Man får passa på när man får chansen, studierna finns kvar, det finns också Halmstad Högskola när man kommer hem. Jag skjuter därför upp studierna till januari. Vilken motiverad student jag var...var med på nollningen, gick på introduktionen gick på första kårpuben och sa hejdå. Eller jag var ju motiverad, jag hade till och med sett fram emot att vara student men det kan också vänta.

Nollningen över...

27 augusti 2005, 16:25 - Sabine

Det var finsittning igår, trevligt men alla i klassen var lite halvt sega och många gick tidigt även jag, kan också bero på det jobbiga musiktemat som verkade regera på dansgolvet: Schlager. När dem väl slutat spela schlager fortsatte dem med att spela schlager fast en rockigare variant...gammal schlager mixad med ny...och när man trodde att nu måste dem ju har spelat varenda schlagerlåt på jorden så började schlager remix låtarna. En nackdel med att bo i Sverige. Det måste vara riktigt kul för utbytesstudenterna att lyssna på.

Trött nolla...

24 augusti 2005, 11:06 - Sabine

Vi blev kallade till ett nattligt möte klockan halv fyra i natt, trevligt men vi är numera ett stackars gäng i hjälbitna av myggor. Hata hata myggor!! Har ont i hela kroppen av andra nolle aktiviteter och brist på sömn. Brottades mitt i Nissan på mini flottar med jätte tops. Faktiskt ganska kul, men inget jag skulle göra varje dag. Man har ju i alla fall fattat att allt handlar om fjäsk, det är kanske därför vi jämt förlorar. : ) Men inte är vi bittra för det. Bara tre dagar kvar. Nollepuben härom kvällen var det roligaste. Något behärskade nollor som flippade ut totalt.

Nollningen...

21 augusti 2005, 10:42 - Sabine

Haha...jag är smått trött på nollningen, om jag ska vara ärlig. Fyra dagar avklarade bara sex dagar kvar. Kan kanske bero på att jag har ont i halsen, huvudet och har feber samtidigt som man ska ha dricktävlingar, bygga sandslott, rulla runt på marken och sjunga konstant. Man blir lite smått hjärndöd och börjar prata "stabiska" deras påhittade dialekt. Fast det får man ju abslout inte göra då blir man ju straffad...Jag lär ångra när jag säger att det ska bli skönt att börja plugga om en vecka.

Tankar innan studierna börjar

13 augusti 2005, 20:10 - Sabine

Mycket nervositet som då är förståligt...en gnutta panik...en nypa besvikelse...och lite andra blandade känslor som rastlöshet, ånger, glädje m.m.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas