Ages ago!

28 juli 2008, 21:46 - LisiLis

Åh, det var så längesen sedan jag var här. Skoj att titta in ibland ändå och minnas tillbaka. Dessutom älskar jag ju att läsa om mig själv så jag kan ju läsa min dagbok också. Jag kanske borde börja blogga... eller inte.

I vilket fall håller jag på att svettas ihjäl men det är skönt med sommar. Kräm

I got it!!

18 januari 2007, 14:54 - LisiLis

Allt gick vägen. Jag var givetvis supernervös innan och hela vägen på tåget men det försvann fort. Alla var väldigt trevliga och rara. Jag ska vara assistent åt en person och vara med och övervaka eget arbete två dagar i veckan än så länge. Detta innebär att jag kan fortsätta att städa mina tåg ett tag till. Det känns bra.

Snart ska Josefine och jag gå ner och dricka varsin gigantisk kaffe latte på kafét här nere och snacka en massa skit i några timmar. Sedan ska jag iväg och skämma brallorna av mig på Friskis och Svettis. Jag har verkligen inga vackra träningskläder men vad gör man?

New job!!!

17 januari 2007, 20:16 - LisiLis

Åh, kära gamla tjuvläsare! Då var det dags igen. I morgon ska jag träffa rektorn på en friskola. Det känns så olidligt nervöst och pirrigt. Hur ska det gå? Kanske trillar jag död ner redan när jag ska stiga in genom dörren eller så super jag till på morgonen. Nej, det kommer att gå bra. Jag ska vara mitt naturliga sprudlande jag och kanske skoja till det en smula. Man måste tacka ja till kaffet. Det sa en vän som gott råd för nu är verkligen goda råd dyra. Det är i alla fall en väldigt fin skola. Jag har varit på besök där en gång tidigare. Blanka golv och öppna ytor.

Snart är det slut!

8 december 2006, 11:14 - LisiLis

Hej kära tjuvläsare!

Det var en evighet sedan jag skrev. Jag har haft fullt upp med att vara lärare men snart är det slut på det för ett tag. Det känns både tråkigt och skönt. Jag ser fram emot att börja kroppsarbeta igen. Det var så längesen! Julen nalkas också men det regnar ju bara ute så julstämningen uteblir än så länge. Jag hoppas det blir snö i januari eftersom vi ska åka skidor då. fis

Jobba jobba!

21 augusti 2006, 21:46 - LisiLis

Hard work work! Livet leker just nu förutom viss mensvärk. Jag jobbar på Nolhagaskolan och det är väldigt trevligt. Eleverna har inte börjat ännu men det är hårt arbete i alla fall. Det är även mycket fika med pompa och ståt. I morgon har jag individuell planering hela dagen och det ser jag fram emot.

Jag saknar alla mina vänner som jag inte hunnit träffa på länge, speciellt Spättan. Hon är en riktig pärla att vila ögonen på. Jag saknar också mitt andra jobb väldigt mycket i dessa dagar. Det är något speciellt med det. Jag gillar att kroppsarbeta i glada vänners lag.

Lördag med lastbilsutställning!

8 juli 2006, 17:54 - LisiLis

Hej kära dagbok. Det är lördag och jag är ledig den här helgen. Det är ganska ovanligt för mig. Vi åkte till Vårgårda idag och tittade på tuffa lasbilar. Jag såg en som hade Sylvester Stallone på sidan. Tyvärr fick jag inte köpa den för Magnus. Han sa att vi inte har plats. Det kanske stämmer. Förövrigt så har vi varit på movieline idag och köpt Svampbob the movie och den senaste Harry Potter. Jag är svinigt sugen på att spela något roligt datorspel men jag har inget. Zoo Tycoon börjar bli bååååring nu och det är för varmt för att brodera. Jag får svåra svettningar varje gång jag ska börja.

Fri som en fågel!

22 juni 2006, 20:52 - LisiLis

Jag är fri nu. Bojorna är borta och jag kan göra vad jag vill. Jag läste igenom mina dagboksanteckningar precis och de är inte få. Jag inser att festlighet inte växer på trän. Tur att jag föddes med en stor portion sådan. Jag sommarjobbar nu. Det är så kul. Skruttemåns gav mig en Tenacious D-skiva som jag inte hade förut idag. Han är verkligen rar. Han hade gjort framsida och allting.

Magnus spelar bilspel på TV:n och jag har inget att göra. Jag funderar på att gå och lägga mig. Det är midsommarafton i morgon och jag skall jobba. Storhelgstillägg!!!

Examen...

20 maj 2006, 19:33 - LisiLis

...nalkas. Nu är det typ tre veckor kvar innan det är slut. Fattar ni! It's all over. My greatest achievement ever. Ja jag skall gå runt och malla mig i veckor efteråt. Hur många människor har 200 högskolepoäng på en skala? Här är nog inte rätt forum att fråga men i alla fall. Ja det är dags att slänga sig ut i livet. Nu måste jag ta körkort och köpa hus och skaffa barn och sånt. Jobb är egentligen oväsentligt. Jag är liksom vuxen nu. Dags att rycka upp sig.

Äsch! Jag är ändå bara gamla vanliga LisiLis, högskolepoäng eller ej.

Ha det bra och lycka till med studierna.

Släpp fångarna fria, det är vår!!

3 maj 2006, 12:33 - LisiLis

Kära dagbok!

Det var evigheter sen jag var här. Jag tror att jag har tappat bort min rolighet. Det är ju lite sorgligt´. Våren är i alla fall äntligen här nu. Solen skiner som bara den. Synd att man måste sitta inne och buttra hela dagen. Snart skall jag läsa lite inför vårt grupparbete

båååååring

Vår efterlyses!

13 mars 2006, 22:10 - LisiLis

Om inte våren kommer snart så blir jag nog väldigt deprimerad. Idag köpte Magnus en jättefin TV-bänk med tillhörande hylla. Han skruvar på den i detta nu. TV:n är urkopplad för tillfället så jag är tvungen att sitta här vid datorn och tråka mig. Snart är det examensdags i alla fall. Jag vet inte vad jag vill göra alls. Ena stunden vill jag ta en paus och jobba med något vanligt jobb och andra stunden vill jag lära barn en massa saker. I vilket fall så börjar snart livet och med det menar jag en lön varje månad. För hur det än blir så kan jag alltid städa några tåg och få lite slantar.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas