Åh så dumt...

6 mars 2006, 17:30 - MrsFlash

Idag hade de EQ-övningar på praktiken. Jag skulle givetvis vara med tyckte de. Allt gick finfint och det var lugnt. Sen skulle vi köra den där klassikern där man säger 2 sanningar och 1 lögn i grupper. Först sa jag 3 sanningar (dumt) sen sa jag 2 sanningar och 1 lögn (duktigt), men 1 utav sanningarna hade jag ju sagt innan (PUCKO). Ja, man är inte alltid helt smart alltså. Jag skyller på följande: Det var eftermiddag efter en lång dag. Jag var trött. Jag tror jag håller på att bli sjuk. Det var sista veckan.

Ja, man kan inte vara på topp jämt.

Räknar dagarna...

16 februari 2006, 08:40 - MrsFlash

106 dagar kvar. När man säger så låter det som så jäkla länge. Jag provar igen:

Räknar månaderna: 3½ månad kvar.

Genast bättre.

Desto snabbar kommer det dessutom gå. Nästkommande 3 veckor kommer jag ha praktik, vilket är både roligt och går snabbt. Efter det är det 3 döveckor på Peddan (Eller Peddon). Sedan läser jag en kurs som heter Konflikthantering. Den består av 5p teori - här går vi i veckan 2-3 ggr i veckan och sedan är det hemtenta (piece of cake). Efter det är det 5p där vi ska gestalta en egen konflikt, alltså grupparbete. Då är vi inte schemalagda alls.

Ensam och övergiven

16 januari 2006, 17:23 - MrsFlash

Nu är det bara jag kvar. Nu kommer jag behöva spendera en lördag i månaden (ungefär) ensam (förutom en mängd andra okända) och skriva den där evinnerliga tentan. Lisa har klarat den. Visst, jag får erkänna. Jag tror att jag oxå klarar den nån gång inom en snar framtiden. Det här året åtminstone. Men, jag får ju ändå gå ensam dit, eller ta bilen själv. Suck..

Men, det gör inget sa kråkan (Que?). Jag kommer ju kunna fokusera än mer, då jag inte behöver se Lisas ryggtavla. Jag kommer kunna sitta helt tyst innan (och efter) och bara tänka på tentan.

Blurk, durk, skurk..

4 januari 2006, 12:56 - MrsFlash

Fy fanken och blaha!

Satt just och skrev ett litet meddelande till en person här på student och insåg att jag inte har haft ett riktigt lov sedan ... låt mig tänka... sommarlovet efter VT04. VOC/MCT kallas syndromet. Hänger över en hela tiden. Och den utgör bara 1 poäng. Ja, Lisilis förstår iallafall vad jag menar. Ni andra två som läser det här kan ju bara undra hur dum jag är egentligen som inte klarar av 1 poäng. Ja, inte vet jag. Men nåt fel är det. Undrar om det är jag eller om det är tentan.

An ending story...

16 december 2005, 11:22 - MrsFlash

Åh, vad härligt! Åh, åh, åh så härligt! Ibland kan livet bara kännas så där skönt och lyckat. Imorgon ska jag lämna in uppsatsen som jag har knepat och knåpat med i all evighet. Äntligen, äntligen får det ett slut. Och imorgon är det den eviga VOC/MCT-tentan, och efter det har jag jullov! Det klingar mysigt öronen... juuuuullooooov. Jullovet ska inledas med ett jag och mina vänner svingar några bägare och skvallrar om terminen som gått. Det ska bli väldigt trevligt.

Jag har...

14 december 2005, 16:21 - MrsFlash

Jag har: (x) snott den här listan från nån (x) rökt en cigarett (x) rökt en cigarr (x) varit full ( ) hånglat med någon av samma kön (x) varit kär (x ) blivit dumpad (x) dumpat någon ( ) fått sparken (x) rymt hemifrån (x) haft känslor för någon som inte känt samma sak ( ) blivit arresterad (x) hånglat med en främling ( ) gått på en blinddejt () ljugit för en kompis ( ) varit kär i en lärare (x) skolkat () legat med en medarbetare ( ) sett någon dö (x) varit kär i en av mina internetkompisar ( ) varit i Kanada ( ) varit i Mexiko (x) flygit ( ) spytt i en bar () sett en

A never ending story...

12 december 2005, 17:31 - MrsFlash

Brukar jag sjunga när jag känner att jag har fastnat i en "konsum-liggandeåtta". Nu känns det som om jag har varit i min "konsum-åtta" ett bra tag. Men jag tror jag har hittat en väg ut.

Nästa måndag, den 19/12, ska jag äntligen lämna in min uppsats. Förhoppningsvis är det inte för många fel som behöver rättas till, men är det så så har jag till den 9/1 på mig att rätta till dem. Så, det ska nog ordna sig trots allt.

På lördag ska jag göra den där eviga tentan, igen..

Det var det.

Tänk om ändå julafton vore nära..

1 december 2005, 09:44 - MrsFlash

Nu har jag längtat efter den här månaden hela terminen och nu är den äntligen här. Mitt sinne har lättats och jag känner att det finns faktiskt ett slut på det här också. Tur är väl det, för min uppsats och jag kommer inte längre överens så bra. Jag vill lämna honom.

Idag tittade jag på julkalendern imorse kl 7.15. Jag brukar inte följa julkalendern men i år har jag blivit sådär härligt julsentimental. Köpte till och med ett sånt där ljus som man ska tända varje dag. Det har jag alltså tänt idag och tittat när det skimrade. Väldigt vackert.

Julkalendern var ganska bra.

boooooooring....

22 november 2005, 16:30 - MrsFlash

Jag håller med föregående talare. Ni kan gå in på LisiLis och titta på dagboksinlägget idag (22/11) Fast jag längtar inte efter Magnus, jag längtar efter Ville. Sen vill jag lägga till att jag får ont i nacken av att sitta vid datorn hela dagarna. Och sen har jag inte skrivit 4 sidor, utan 21 så jag är i stort sett klar, förutom att alla som läser den sågar den (mongoTråkson med ett s) Och det där som Stevie säger är sant, men jag har svårt att ta till mig det.

Idag är ingen vanlig dag...

9 november 2005, 12:28 - MrsFlash

...idag är Lindas födelsedag!

1 år äldre år för år. Vilka visdomsord jag sprider kring mig, men det är faktiskt sant. Man blir 1 år äldre för varje år som går. Och de går förbannat fort även i tristessens mittpunkt. Just nu är det ganska tråkigt faktiskt, skriver uppsats och är isolerad och får ont i nacke och axlar av allt sittande framför datorn.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas