Susannes Snickerskakor


Ingredienser: 

1 burk jordnötssmör(krokant)(ca 350 g) 2 dl sirap 1 dl socker(strö) 9-10 dl K-special(eller andra flingor) 2 dl kokos 1 tsk vanilinsocker 1 - 1½(ca 250 g) blockchokladkakor Alt. 1 msk cocosfett

Beskrivning:

1. Smällt jordnötssmör, sirap och socker i en kastrull.

2. Blanda: flingor, kokos och vanilinsocker.

3. Blanda 1. och 2. Smält detta i en kastrull, rör noga, det får inte koka.

4. Tryck ut massan i en bakplåtsklädd form och låt svalna.

5. Smält chokladen över kokande vatten och bred ut över kakan. (Man kan ha i 1 msk cocosfett.)

6. Låt stelna och skär sedan i bitar.

OBS. I långpanna bör satsen göras dubbel annars blir den för tunn.

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 3.5 (2 votes)