Pastasallad med kyckling och dijonsenapsdressing


Ingredienser: 

En medelstor kycklingfilé, ca 180-200g Fullkornspasta, ca 80g En bit tärnad gurka Ungefär samma mängd grönsallad som gurka 1msk dijonsenap 2msk olivolja 1-2msk rödvinsvinäger Salt, finmalen svartpeppar och torkad oregano

Beskrivning:

Dela kycklingen lagom i stora bitar, krydda med salt och peppar och stek den i olivolja eller nåt tills den är färdig, själv så gillar jag att bränna den lite extra :) Tillaga pastan samtidigt. Vispa ihop dijonsenapen med 2msk olivolja och rödvinsvinägern lite snabbt i en bunke, krydda med lite finmalen svartpeppar. Tärna gurkan och hacka salladen i lagom stora bitar.

Blanda sedan kycklingen, pastan och grönsakerna i din matlåda, häll över dressingen och krydda efter smak med torkad oregano. Ställ sedan in allt i kylen, det ska ätas kallt!

Detta är min standardmatlåda, god, nyttig och så är det skönt att slippa kön till microvågsugnarna när man är hungrig. :)

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 3 (antal röster: 1)