paneng gai 4 port


Ingredienser: 

4 Kyckling filéer 1 purjolök 2 bitar citrongräs olja till stekning 1-2 msk rödcurrypasta 2 msk asiatisk fisksås 1 burk (400 ml) kokosmjölk 2 msk socker

Beskrivning:
  1. Skär kycklingen i strimlor. Ansa och skölj purjolöken, skiva den tunt. Bulta ut citrongräs bitarna.

  2. Stek eller woka kycklingen i en het panna. Rör ner currypastan. Låt fräsa någon minut.

  3. Tillsätt purjolöken, fisksås, citrongräs, kokosmjölk och socker. Sjud på låg värme i 3-4 minuter.

  4. Lägg upp i djupa tallrikar och servera med ris eller nudlar

TIPS!! Blanda grönsallad, mango, ananas och gurka till en sallad. Garnera med limeklyftor

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 3 (antal röster: 1)