Apelsin-avokadolax m. couscous & limesås


Ingredienser: 

1 laxfilé per pers 1 apelsin per pers 1 avokado per pers 3 dl crème fraiche (naturell) 1 lime (eller mer, allt efter egen smak) couscous (instruktioner på paketet)

Beskrivning:

Kall sås: Riv ned limeskalet i créme fraichen, pressa även ned lite av saften och rör om-färdigt!

Stek laxen på låg värme, för att inte bränna vid, krydda efter smak. (Citronpeppar är att rekommedera) Börja koka upp vatten för couscous. Medan laxen steks, skala apelsinerna och gröp ur avokadon, skär i grova tärningar. Koka upp couscous, tillsätt smör el. olivolja när färdigt.

Servera antingen var för sig eller blanda allt utom såsen i en stor skål, garnera gärna med citronmeliss- garanterad succe!!

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 3 (antal röster: 1)