Beskrivning:
Blanda buljong, salsasås och vitlök, låt koka i 10 min. Tillsätt fisk/kyckling och alla grönsakerna, låt sjuda i 10 min. Häll i grädden och smaka av med salt och peppar.
Servera med varma nachochips och creme fraiche....
Lycka till!!
1/2 liter fiskbuljong 1 burk salsasås 1-2 vitlöksklyftor 400 gram torskfilé 1/2 purjolök 1 grön paprika 1 röd paprika 1 dl majs 1-2 dl grädde, lätt matlagningsgrädde går bra
PS! Man kan byta ut fisk mot kyckling, tänk då på att byta ut buljongen oxå!
Blanda buljong, salsasås och vitlök, låt koka i 10 min. Tillsätt fisk/kyckling och alla grönsakerna, låt sjuda i 10 min. Häll i grädden och smaka av med salt och peppar.
Servera med varma nachochips och creme fraiche....
Lycka till!!