Fisk med frasigt täcke


Ingredienser: 

400-500g färsk elr djupfryst fiskfile tex torsk 3/4 tsk salt 2-3 msk vatten 50-75 margarin elr smör 1 krm paprikapulver 50 g färska champinjoner 1 msk finhakad gul elr röd lök 2 dl smulat vitt bröd 1 dl riven ost

Beskrivning:

Sätt ugnen på 225 Skölj de färska fiskfileerna, skär dem ev i bitar. Fryst fiskblock tinas något och skärs i ca 2 cm tjocka skivor. Lägg fisken på ett smort ugnssäkert fat, salta och häll på vattnet. Täck med uluminium folie och ugnskoka fisken 12-15 minuter i ugnen. Smält fettet i en kastrull. Krydda det med paprikapulver. Finhacka svampen och fräs vamp och lök i matfettet ca 5 min. Rör ner smulat bröd och riven ost. Ta ut fiskfatetur ugnen och för ihop fisken till en bred sträng på mitten. Fördela brödblandningen över fisken. Gratiner mitten av ugnen, Ca 15 min ja så gratängen fått fin färg.

smaklig måltid!!!

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 3 (antal röster: 1)