Student kyckling/tonfisk sallad


Ingredienser: 

Tomater 1 el 2 el 3 (beroende på om det är till en själv eller till flera) Lite gurka Vanlig pasta Majs på burk Vanlig sallad Antigen Kycklingbitar tillagade(finns att köpa sånt påse) eller tonfisk på burk. Dressing(jag använder Thousand Iland)

Men man kan ha flera ingredienser, som ägg, oliver..osv

Beskrivning:

Du tvättar grönsakerna, salladen och sedan skär du de i bitar, hur du vill och lägger i en stor skål. Du kokar pastan och sedan låter du det svalna lite och lägger i samma skål. Öppnar burken med majs och lägger i samma skål. Öppnar burken med tonfisk och lägger till i salladen. Om du tar kyckling istället,färdiga kycklingbitar. Sedan lägger du dressing och blanda ihop allting.Färdigt.

Jätte,jätte,jätte gott,har bjudit massa kompisar på det.

Men, om ni väljer tonfisk med vatten då behöver ni dressing. Om ni väljer tonfisk med olja då den oljan kanske oljan kan fungera som dressing men man kan ha också vanlig dressing också. Så att ni väljer.

Om ni ska ha mer ingredienser, tex ägg, då kokar ni tex 2 ägg, låter de svalna, skär i bitar och tillägger salladen. Ni kan tillägga oliver. Älskar svarta oliver till detta.

Ni kan tillägga kanske bönor på burk eller ngt mer.

Eller så kan ni bara ha de huvudingredienser som tomat, gurka,sallad,tonfisk/kyckling, majs,( ni kan göra utan pasta också) om ni inte har den hemma just nu) eller med pasta och utan majs.

Ni kan dricka till det saft, öl, vin, vad ni vill :)

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 3 (antal röster: 1)