Fel SIDA!

7 augusti 2005, 15:17 - StivO

Vaknade på fel sida av sängen idag. Är åt helvete irriterad på allt...

Ibland tror jag att folk som är medlemmar här har registrerat sig för att kunna upprätthålla en bild av en stereotyp, jag kan säga i alla fall 3 stycken. Men sen tänker jag att de kanske är på riktigt, och då tycker jag synd om dem istället.

What else is new? Sveriges egna Michael "Jävla" Bolton släpper nytt.. Ärligt talat, jag tror inte han rekryterar fler fans för att bolaget kör en tevereklam, än om han hade stått utanför ica med en gitarr från ikea. Så varför bara inte bespara oss mödan att behöva höra honom, och bara släppa skivjävlen utan reklam. Hans fans (god bless 'em) kommer ju att köpa skiten i alla fall!

Patricia Arquette i en tv-serie i höst. Jag gillar hennes tänder, så den kommer jag se.

återkommer kanske senare, nu blir det frukost.


Folk tror så mycket att det är äckligt. Om man tror tillräckligt hårt på någonting så utesluter man allt annat, man avfärdar det som nonsens eller som mumbo-jumbo. Är inte det farligt? I ett krig så tror alla parter att de har rätt i det dom gör, annars skulle de ju inte kriga med varandra. Men vilka har rätt? Har någon rätt? Religioner baseras på tro, men allt för många tar det till nästa steg, alltså att man "vet". Samma sak med vetenskap, och i princip alla samhällsdiskussioner överallt. Alla säger sig veta saker trots att de inte vet ett jota egentligen, och de fakta de säger sig veta är hämtat ur skrift, men vem vet egentligen hur det ligger till? När det gäller historia kan vi verkligen inte veta vad som är sant eller inte eftersom ingen av oss upplevt det själva. Men vill man tro blint på sån't som står, så var så goda.

Att utesluta möjligheter är bland det löjligaste som finns, måste det vara... Bara för att mjölken är slut på konsum betyder det inte att det inte finns någon mjölk på hemköp.

Whatever. Jag är ju likadan som alla andra, så varför bry sig egentligen. Nu ska jag satsa på att bli skitrik och köpa mig ett liv i lyx så jag slipper alla vardagsproblem och kan lätta mitt samvete genom att köpa nya kläder varje dag och slänga de gamla i en uff-container.

Känner att det jag tänker inte kommer ut på något vettigt sätt, så ni behöver inte ta det på fullaste allvar och starta nån debatt o skit, för det orkar jag inte med just nu.


Har kommit 13:20min in på projektet. Det släppte i fredags, så jag satt hela natten fram till 05:30, och från 12:30-18:?? igår... Känns skönt. Har börjat fila på omslaget. Men nu vill jag bara vidare, det måste bli klart innan februari.

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas