Franska snurren och brödbeställningar

7 augusti 2005, 22:37 - Snoffsan

Har funderat mycket länge på hur man ska få till franska snurren. Jag får aldrig in tekniken riktigt. Jga tror att det har med bandet på jobbet, att det inte har något bra glid på sig...

Jag pratar om snurren på cremfresch burken...så att den snurrar ner för bandet istället för att den bara åker där. Fast jag är ändå rätt duktig på att få i väg flingpaket och sånt...det blir rätt bra glid på dom.

Annars är det mest funderingar över att folk är så konstiga och sen passar man på och funderar över vilka konstiga matvanor vissa männsikor har. En snubbe köpte 100 påsar nudlar med kycklingsmak BLÄ!

Jag betsäller bröd just nu, det är inte så lätt, man får lixom bara hitta på lite från dag till dag. Det brukar gå ganska bra men ibland blir det tokrätt. Fast nu i helgen blev det mest fel. Dessutom så var det systemfel 5 på grillen och jag hitta inte papperna på hur man ska trycka för att grillen ska sluta ha systemfel fem. Ringde bossen som sa att det står i lilla boken där vi har telefonnummer till alla (nästan inga och bara gamla) leverantörer. Skit logiskt ställe! Man ska iaf trycka in temp, klocka och iqc (eller nått sånt) å då blir det bra.

Det finns mycket konstigt folk på mitt jobb, de flesta är rätt otrevliga. Kommer in och skriker på en men det är bra med pengar.

Annars är det trevligt att plocka hallon!

Ha det!

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas