S ett soldidariskt och jämliktparti??

9 augusti 2005, 12:52 - Qvarnstrom

Och i dag när jag vaknar så ser jag " PERSSONS LYXBYGGE "

18,5 MILJONER! Svenska kronor! Dryga 6 miljoner för huset och 12 miljoner för tomten. Är det SOLIDARISKT ??

Göran Persson har i alla tider försökt lura svenska folket och en viss skara har han lyckas lura men den blir bara mindre och mindre som tror på att det är arbetarparti.

18.5 miljoner skattepengar som går till hans nya Herrgård. Citat från Aftonbladets nätupplaga 9 aug. 2005: ”Boendeytan i själva mangårdsbyggnaden på den 5000 kvadrat stora tomten med utsikt över sjön Båven är beräknad till 178 kvadrat per våningsplan."

Det är ju inte som Englands premiärminister som flyttar till 10 Downing Street. Där bor han/hon under sitt mandat period och får snällt flytta därifrån när det är över det är jag ytterst tveksam att Göran Persson kommer att göra.

Men samtidigt kanske det är värt att vi , Sveriges befolkning betalar lite var och totalt 18,5 miljon för att bli väck med han nästa höst i riksdagsvalet som ser ut att bli en borgerlig seger.

Huset är med god marginal stort nog att ta emot gäster men endå planeras ett gästhus på 54 kvadratmeter med kök, vardagsrum och sovrum.

Perssons hus kommer vara 178 kvadratmeter boyta per plan!

Men det klingar väldigt illa där ett parti där partiprogrammet är frihet, jämlikhet och solidaritet. Hur jämlikt och solidariskt är det då att bo i en bostad på flera hundra kvadratmeter till ett pris på 18,5 miljoner kronor? När flesta partimedlemmar har en klassik arbetarbakgrund och bor i lägenheter och i folkhemsvillor.

Det hus Persson växte upp i är lika stort som hans nya garage kommer att bli dvs. 93 kvadrat meter. Där hans far byggde det själv och har en tomt på knappt 1000 kvm. S och SSU gillar ju inte klasskillnader men faktum är det att Göran Persson har gjort en klassresa utöver det vanliga.

Joakim Qvarnström Moderata Ungdomsförbundet Kalmar

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas