Konst(akt)igt

11 augusti 2005, 20:12 - super

Konstaktigt: * Jag kom in på Konstvetenskapen!!! Love love love. * Efter ett års väntan har jag äntligen haft råd att beställa mina efterlängtade (svindyra) proffstuschpennor! Nästa vecka kommer dom, lagom till min lediga vecka hoho. Längtar.

Konstigt: * Att jag kom in på Konstvetenskapen. Jag trodde verkligen jag var körd på riktigt nu. * Att jag köper 25 pennor för 1800 kr. * Att jag inte ens funderade två gånger på om jag verkligen skulle köpa dom. * Att så många människor läser min presentation, kollar på mina kort och t.o.m. läser min dagbok, medvetna om att jag ser det, utan att säga hej eller nåt. * Att jag gör precis likadant själv och ändå tar illa upp.

Imorrn är det fredag och fredag är enda dagen förutom lördag som är bra i veckan. T.o.m. när jag är på jobbet så är fredag en bra dag. Morgondagens fredag = fredagsfika, fredagsglädje av tanken på att det är lördag dagen efter, thairestaurang och tvmys med min guff.

Nåja. Nu ska dom äta sniglar på Fear Factor, och som den masochist jag är ska jag titta på det och bli äcklad (föreställer mig alltid alldeles för naturtroget hur jag själv gör samma sak).

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas