Beslutsångest

7 september 2005, 08:13 - trollan_me

Varför måste jag vela fram och tillbaka en miljon gången innan jag kan fatta ett beslut.

Det tog två veckor för mig att bestämma när jag skull upp till Götet igen. Att jagvar velig visade sig framför allt när jag sista dagen på jobbet fick frågan om jag kunde jobba en dag till. (Hade fått insideinformation om detta på torsdagen och ändrade mig var femte minut den kvällen). Jag hade ont i bröstmuskeln (inflammation där tydligen, tack vare att jag jobbat för hårt) och det var det som slutligen fick mig att säga nej. Efter att ha sagt nej ångrade jag mig nog bara var tionde minut...

Nu kom jag alltså upp till Gbg som planerat och får veta att vi ska skriva arbete i grupp om 3-5 persoenr. Fattar inte hur de som planerat kursen tänker. Visst är det bra att blivande lärare får viss kunskap om hur läraryrket går till på andra stadier men om de nu ska dela upp så att alla inriktningar och åldrar är representerade kan de väl göra en lite jämnare fördelning? I min grupp är det 8 som läser till senare åldrar och 16 som läser för yngre. 5-6 av de som har läst för tidigare åldrar har läst samma inriktning. och dessa människor ska vi alltså skriva projekt med?! och vi får nte gå utanför vår seminariegrupp. Ok, jag vill undersöka något som har med äldre elever att göra. Hur ska det gå till när resten av min grupp är inriktade på yngre elever? Nu har jag kommit på ett sätt att kringgå det här. Ska till Norge en vecka och har fått lov att skriva arbete om det (och i så fall själv). Men vill jag verkligen det? Just nu lutar det väl mest åt att jag kommer göra arbetet/projektet i grupp, mest för att inte hamna mer utanför i klassen än vad jag redan är.

(Rätt rolig grej också med klassen: Den bestå till stor del av mammor och de är på ett annat stadie i livet än jag... Under en diskussion i grup kom vi in på ämnet barn. Det var tre mammor i gruppen och jag och en till som inte hade barn, så vi satt tysta. En av mammorna frågade oss om vi hade barn. Jag är 20 hbar inte planerat att få barn de närmaste åren och svarade nej... Samtalet om barn fortsatte och ingen brydde sig om "de barnlösa"

Nu är det nog dags att börja dra sig till föreläsningen... jaja... see you later

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Lyckebovägen 31 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  518 40 Sjömarken Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Dir: +46 (0)33 722 00 00 Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
  Fax: +46 (0)33 722 00 22         Studentertyckertill.se Reloaded.org
  Mail: info@abovomedia.com         Snuttis.se Kanaler.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas