"Lediga dagen"

24 augusti 2005, 21:19 - mmjau

Nu har jag smitit iväg ett par minuter från pluggandet. Jag orkar inte! :p Har suttit och pluggat i 2 timmar nu. Finns det något mer deprimerande än när man helt fått hoppa över 4 uppgifter av typ 9 för att man inte kan lösa dem? Förstör den där skönt-känslan man får när man har allting klartpluggat ;( Jag som behövde den!

Var ledig idag iaf, så det var egentligen meningen att jag skulle pluggat hela dagen men jag var tvungen att shoppa kläder/smink etc inför lördag (nollkalaset)! Så nu är jag typ 600 kr fattigare och massa kläder rikare. Var och shoppade i måndags också.. Köpte en supercool sprayfoundation (DiorSkin AirFlash) på Åhlens som jag bara måste rekommendera till alla tjejer som läser min dagbok! Fan vad den är bra! Den är rätt mycket dyrare än vanliga foundations men det är helt klart värt det. DiorShow-mascaran från Dior är också något jag måste superrekommendera. Inga fastklibbade/onaturliga ögonfransar med denna! <3 borsten.

Jaja, okej. Hej igen killar! Om ni nu inte stängde rutan när jag började prata om smink. Iofs nuförtiden vet man ju inte.. Killar + smink = next generation? Nu måste jag gå och plugga matte igen för imorgon är det skola 13.15-17.00. Då blir det repetitionföreläsning och sista matteövningen innan tentan. Tentan är ju på lördag! ;( Seeya!

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Alingsåsvägen 6 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  504 38 Borås Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Dir: +46 (0)33 722 00 00 Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
  Fax: +46 (0)33 722 00 22         Studentertyckertill.se Reloaded.org
  Mail: kontakt@student.se         Snuttis.se Kanaler.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas