Nollningen över...

27 augusti 2005, 15:25 - Sabine

Det var finsittning igår, trevligt men alla i klassen var lite halvt sega och många gick tidigt även jag, kan också bero på det jobbiga musiktemat som verkade regera på dansgolvet: Schlager. När dem väl slutat spela schlager fortsatte dem med att spela schlager fast en rockigare variant...gammal schlager mixad med ny...och när man trodde att nu måste dem ju har spelat varenda schlagerlåt på jorden så började schlager remix låtarna. En nackdel med att bo i Sverige. Det måste vara riktigt kul för utbytesstudenterna att lyssna på. Dock verkade dem inte störa sig av musiken...riktigt galna är dem fast på ett bra sätt, jag tycker om utbytesstudenter tydligen fast mitt mål är ju att bli en själv så snart som möjligt.

Kul att se straffmästarnas dans plus striptease, dock fick man ju aldrig se ansiktena på dem. Ens egen straffmästare kom ju fram till oss senare och jag måste säga att jag hade aldrig trott att någon i vår stab skulle se ut eller prata så. Det känndes konstigt att prata med dem på ett normalt sätt. Fast dem andras staber vet man ju inte alls hur dem ser ut på riktigt, vissa kunde man gissa sig till.

Nu är det i alla fall över, tio intensiva dagar, tror dock att detta inte var min sista nollning heller, om ja nu bytar program.

Är i alla fall ensam hemma och det är SKÖNT. Nu måste man bara få in i huvudet att man ska plugga nu på tisdag. Jag har ju levt i ett semester tillstånd i ett år nu mer eller mindre

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas