Mediahoror & Superunknowns

28 augusti 2005, 22:08 - diadara

Visst hade det varit coolt att vara kändis! Få se sin bild på löpsedlarna, skörda inkomster på enbart namnet och kanske till och med få gästa Kristian Luuk i TV. När jag var liten ville jag bli Carola precis som alla andra tjejer på den tiden. Numera skulle jag hellre äta Svullos skunkiga gympadojor än vara i hennes italienska finpjucks. Konstigt att ingen vågat påstå att Carola i själva verket är en satanistisk överprästinna med syfte att förvrida folks syn på Gud och därmed fördöma oss alla till den eviga elden. Antar att hon är för helig, jag menar, hon har ju högre status än Kungen och hela regeringen. Sen spelar det ingen roll hur många bilar Hans Majestät kvaddar.

Så sitter vi i våra stugor och läser om schlagerfjollor som blivit mordhotade av sina exmakar, fejkändisar från diverse dokusåpor som hamnar i catfights och bildar pakter, vältränade sångerskor som gråter över extrakilon, Hollywood-äktenskap och dito skilsmässor. Vi gillar det. Slukar det hungrigt och vill bara ha mer. Seriös journalistik verkar numera handla om vem som kan gräva fram den smaskigaste storyn om det senaste stjärnskottet, eller nya skandaler om de avlagda och glömda.

Det intressanta är att vi förnekar vår blodtörst, påstår att vi bara läser smörjan hos frissan eller i fikarummet, kanske hör det ryktesvägen från en kompis. VI skapade det här intresset. The Superunknowns. För att påminna oss om de dagar då vi önskade att vi var rika och berömda, för att påminna oss om vilken tur vi har att det aldrig blev så. För vem fan vill vara en mediahora egentligen. Det behövs ingen djävuls-Carola för att förlora sin själ.

diadara - there can be only one

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Alingsåsvägen 6 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  504 38 Borås Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Dir: +46 (0)33 722 00 00 Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
  Fax: +46 (0)33 722 00 22         Studentertyckertill.se Reloaded.org
  Mail: kontakt@student.se         Snuttis.se Kanaler.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas