Nollkalaset och helgen

29 augusti 2005, 21:32 - mmjau

Äntligen har man gjort något annat än pluggat. Man har faktiskt varit ute och haft kul. Ja ni hör rätt - JAG + UTE + KUL i en mening. Det är sällsynt :) Men det ska vi allt ta och ändra på! Jag var på nollkalaset som Chalmers kårkommitté festU anordnade. Fan vad kul det var!

Jag tappade bort min biljett dagen innan kalaset men jag hade tur och fick "puffa" som poolvakt 21-23 så att jag fick gratis inträde. :) Det var i alla fall jättekul! Även om det inte blev något förfestande, så var det helt klart värt det. Lärde känna en massa folk genom att jobba där, och det är ju alltid bra när man inte har nollning eller något. :) Redan bestämt att jag ska puffa på nollfinalen (nästa festu grejj) igen!

Det där med "nätverka!" som man får tips om hela tiden på Chalmers har fastnat rejält i min hjärna och det är ju viktigt. Att lära känna en massa folk. Kul är det också. :)

Nollkalaset var iaf superkul och jag kom hem vid 4-tiden. Blev dock inte mycket sömn för min del när en kompis från Hässleholm som skulle sova hos mig den kvällen (De skulle också ut och festa) kom hem vid 5-tiden och väckte mig! Sedan när jag somnade igen kom hennes kompis som också skulle sova hos mig, hem vid 7-tiden. Så det blev inte mycket sömn för mig :( 3 timmars sömn! Men skoj hade vi på söndagen iaf, fast vi var så jävla trötta.

Vad hemskt det är att inte ha någon nollning! :( Vill ocksååå!

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas