Svarta och Herrgår'n

4 september 2005, 15:23 - StivO

15:09

Lovade ju att återkomma efter Svarta, men det blev inte så. Jag håller aldrig det jag lovar. Svarta blev en rätt "lugn" tillställning för min del i år. Fest från 09 till 06, men ändå med huvudet på skaft hela vägen. Såg hur huset såg ut som jag ramlade ned från förra året. Upptäckte stationer jag aldrig sett förut (dvs alla förutom den första), och jag fick vara med om hur man egentligen kommer ut ur skogen. Efter det senaste årets mindre isolation kändes det mycket konstigt att plötsligt, under mindre än 24 timmar, träffa över 300 människor man känner och inte träffat på skitlänge. Behöver jag ens säga att jag var bitter över att det var över i söndags?

Tog mig faktiskt hela vägen hem på natten också, dock inte utan komplikationer. Trött och full som ett as släpade jag fötterna efter mig då jag plötsligt fick den briljanta idén att ta en genväg. Givetvis en sådan jag aldrig tagit förut. Efter minst 20 minuters irrande höger, vänster och genom tomter i ett bostadsområde kom jag ut till en väg 200 meter bakom där jag började. Stod och begrundade situationen och min egen dumhet ett tag, för att sedan få hicka och ta den långa, men säkra, vägen hem.

Sedan dess har jag varit bitter på att jag förlorat så mycket av det roliga jag levde förr om åren. Mest bitter är jag för att jag själv inte märkt det. Så nu jävlar ska jag försöka ta tag i skiten och inte isolera mig så förbannat mycket..

I helgen blev det HG. Eller i fredags rättare sagt. Var på en backslick-förfest som var rätt kul. Så fort vi gick in i vardagsrummet så försvann alla "fina" människor därifrån. Perfekt! Söp till ordentligt och vet inte riktigt vad jag pysslade med sedan. Vet att jag fulade mig och skapade fiender på dansgolvet, och räddade tjejer från snuskiga killar. Något som faktiskt uppskattades, så det ska jag göra fler gånger. Ett under att jag inte åkte på stryk. Eller att jag inte fick nå't hångel heller för den delen... Funderade en släng på att sova utomhus, tills jag blev erbjuden en soffplats i Ryd. Tog den gladeligen, och stack därifrån tidigt igår morse.

Igår var det lugnt. Tänkte festa, men tiden försvann och plötsligt var jag hemma själv och kollade på film... Nu är jag dock lite festsugen igen. Blir en rejäl urladdning torsdag, fredag och lördag. Fint!

Pengabrist i övrigt. Hatar skiten, är så jävla trött på att spara pengar. När jag blir rik ska jag fan köpa de mest onödiga prylar bara för att jag kan, sedan sätta mig mitt bland dem på golvet och skratta hysteriskt.

I'm out!

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Lyckebovägen 31 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  518 40 Sjömarken Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Dir: +46 (0)33 722 00 00 Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
  Fax: +46 (0)33 722 00 22         Studentertyckertill.se Reloaded.org
  Mail: info@abovomedia.com         Snuttis.se Kanaler.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas