Slynor och förvirring part I

11 september 2005, 03:58 - optic

-Hej!!! Jag nollas totalt. Vem fan är du - Känner du inte igen mig Nollad. Totalt nollad. - Eh, ja näe, inte riktigt. Hon är faktikskt stekhet. Verkligen het. - Men du, klart du gör - Nej, jag gör inte (gud varför kan jag inte bara ljuga när det krävs) - Vi ses sen - Klart vi gör.

Jag går och grämer mig över att jag kan ljuga för exakt alla men inte för dig, och bara spela med. Menmen.

En timme senare råkar det vara som så att jag hittar dig. Underbart. Nu tar jag igen allt, och jag vet var du gömt dina slagskepp.

  • Annars (jag är rätt full nu)
  • Ååå, vad kul, är det du igen?
  • Absolut, hur e läget
  • Asså du, jag känner att vi behöver prata Striiiiike, halva inne.
  • Sure thing, ska vi gå ut eller.

Det är nu det cpskadade eskalerar. - Så, hur e det med din relation till Sanna. HELT nollad. Vem fan är Sanna. Går igenom alla min gamla hångel i huvudet. Ingen Sanna hittas. Tänker en gång till. Nej. Ingen Sanna. Vem fan är det här? - Sanna vem? - Sanna Skogmark - Eh, jaaa du vet. - Nej jag vet inte, berätta! - nej du vet, det är som det är. Du vet hur det går. - Nej jag vetinte hur det går, kan inte du berätta. Helt nollad. Vem fan är det här. Allvarligt. Vadfan ska jag säga. Lika bra att ljuga. - Eh, nä du vet. Jag är inte redo för en relation. Jag kan inte gå in i något halvhjärtat - Å, jag förstår. Hon blir nog ledsen - Ja, men du vet hur det funkar. - Så vad tycker du om min nya hårfärg? - Jag måste erkänna en sak, jag kan inte riktigt placera dig, vad hade du för hårfärg förrut? - Jag hade rosa och kortklippt. HELT nollad. Vem fan är det här. Dina vänner kommer fram. Du presenterar mig som Björn. För alla. Jag spelar med. Börjar känna mig rätt illa till mods. Mina vänner skriker efrer mig. Dom kallar mig David. Inte björn. Jag börjar bli rätt nervös och känner att det här måste få ett avslut. - Du, ärligt. Jag måste dra, min polare väntar på mig. Kan vi inte ses sen - Jo absolut.

Inte för att vi sågs igen, men näste ggn kommer jag att avslöja mig, och säga att du bara är stekhet och jag vill ha din kropp. Men du har absolut gjort ett avtryck i mitt fylleliv. Varjefall för ett par kvällar till. Och ggn efter att jag avslöjat mig kommer jag att säga att jag faktiskt är Björn. Men mest för att få lite krydda i ditt liv :D

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Lyckebovägen 31 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  518 40 Sjömarken Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Dir: +46 (0)33 722 00 00 Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
  Fax: +46 (0)33 722 00 22         Studentertyckertill.se Reloaded.org
  Mail: info@abovomedia.com         Snuttis.se Kanaler.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas