Information
Öppettider: 
Ons : 21.00 - 02.00 Fre & Lör : 21.00 - 02.00
Åldersgräns: 
Onsdagar 18 år Fre-Lör 21 År

Plats

torggatan 1
Västerås, 722 15
Sverige

Vi fyller på frågorna allt eftersom. Kom gärna med funderingar och förslag genom att kontakta oss. Vad är det för ålder på Pluto?

Åldern är onsdagar, 18 år, fredagar -90, lördagar, 21 år. Hur mycket kostar det att boka bord på Pluto?

Det kostar inget att boka bord på Pluto. Däremot har vi som önskemål att ni är minst sex personer i sällskapet och lägger en förbeställning om 100:- per person på det mat och dryck som ni önskar ha. Detta för att underlätta förberedningen av bordet och för att kunna ge er bästa möjliga service. Hur ansöker jag om ett Favorites-kort?

Du ansöker om ett kort genom att klicka dig vidare till Favorites-sidan. Där registrerar du dina uppgifter och efter cirka två veckor får du ett Favorites-kort hemskickat till dig. I brevet som kommer med kortet får du en personlig kod som du sen kan använda på din personliga Favorites-sida, där du kan se aktuella erbjudanden, förmåner samt poängsaldo. Vem bestämmer vilka som kommer in och inte kommer in?

Det är vakterna som bestämmer vilka som kommer in och inte kommer in. De kriterier som vakterna bedömer är ålder, klädsel, uppförande och nykterhet. Vakterna har dock befogenheter att neka en gäst att komma in utan att ge en anledning. Jag har tappat bort något. Vad ska jag göra?

Maila in en beskrivning av det du har tappat bort samt namn och telefonnummer till lost@pluto.nu så hör vi av oss om vi hittar något.

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 1.3 (4 votes)