Mycket har hänt..

20 december 2006, 19:17 - mmjau

Det var ett tag sedan jag skrev som vanligt. Fullt upp :/ Är ju en del som har hänt sen senast jag skrev så jag ska försöka sammanfatta lite.

 1. Varit på AB Ölbrukets bolagsstämma för Tofsen. (8/12)
 2. Sökt MK - Mottagningskommittén
 3. Varit på FestUs julmiddag (9/12)
 4. Blivit CHARM-eventvärd - Varit på CHARM-eventvärdmöte (6/12)
 5. Anmält mig till DataTjej06-konferensen på KTH - 24-28 Januari
 6. Flyttat och haft inflyttningsfest - Bor nu på vån 13 på Chabo! (1/12)
 7. Puffat på PUs stora konsert - The EastPak antidote tour (25/11)
 8. Varit på Lappfejden och supit bort mobilen där -> Köpt ny mobil (11-14/11)

 1. AB Ölbrukets bolagsstämma – www.olbruket.se

Bolagsstämman var sjukt kul och intressant :) Den var på Femkanten, Carlsberg Sverige. Det var mycket mer än bara en bolagsstämma.

Schemat var följande: 18.30 Ankomst och mingel 18.45 Muséet 19.15 Ordensmöte 20.00 Stämma 20.45 Sittning 00.00 Buss tillbaka till Chalmers

Dresscode: högtidsdräkt m.o.o.g.h. (med ordnar och gehäng)

... så jag fick glatt traska iväg till Cremona och köpa band och studentkårens märke. Dock så ska tjejer vika bandet till en bandrosett vilket var sjukt jobbigt då det inte riktigt finns någon guide till detta på google. Tack och lov fanns vissa i FestU som fixade det åt mig. ;) (TACK sötnosar!) Sedan fick jag damma av balklänningen och kuvertväskan och så var det dags. Minglet bestod av obegränsat med ÖL! Så mycket som man hann med dårå. ;) Sedan fick vi en tour i museet, där vi fick se mycket av historian bakom ölet. Ordensmötet var coolt; Jag är 2 medaljer och ett band rikare! Sedan var det dag för bolagsstämman och sittningen. Maten var superbra och bussen till Chalmers gick nog inte förrän vid halv 1.

I nästa Tofsen så kan ni läsa mer om bolagsstämman och vad AB Ölbruket egentligen är.

”Öl i pipeline kommer alltid fram - aldrig fast alltid flytande!”

 1. Mottagningskommittén

Japp, jag har sökt mottagningskommittén! Först så aspade jag ju DNollK men det kändes inte riktigt som min grej så jag sökte mig mer ”globalt” ;) sen är MK så himla coola när man väl ser dem som nolla under nollningen. Helst så vill jag ha Ödis post – Kalas och kommunikation, 2:a är ansvarig för Lisebergshallen. Vi skulle ha fått reda på i helgen om vi kom med men de var ej klara så här sitter jag, en tisdag och väntar spänt på svar! Om någon i MK läser detta nu och jag inte kommit med så VET JAG VAR DIN BREVLÅDA BOR. ;) ASPningen var sjukt kul ändå dock mycket tack vare det underbara folket man träffade :)

 1. FestUs julmiddag

Efter jobbet på lördagen (slutar 15) var det snabbshoppa lite saker och direkt hem för att fixa till sig. Skulle ju träffa pojkvännens föräldrar så det var lite extra.. Satt bredvid Jontes mamma och Oskar från Svea, mittemot mig satt Jontes pappa och bredvid dem satt resten av FestUs nära och kära.. ;) Till en början kändes det lite ensamt att vara den enda flickvännen med, men det gick över efter någe bäska. Det var jättekul och maten var sjukt god iaf! ...och gud vilka härliga föräldrar alla hade, ge mig! Jag var kvar en liten stund efter middagen på kalaset men jag var så sjukt trött efter bolagsstämman där jag kom hem vid 04-tiden och fick gå upp 9 för att jobba (icke fullt nykter direkt) och sedan efter jobbet direkt stressa vidare till julmiddagen. 2much helt enkelt.. Så jag missade en massa kul saker.. Hatar det :(

 1. CHARM

YES! Jag fick mitt förstahandsval och blev en av de 8 CHARM-eventvärdarna. Mitt andrahandsval var områdesvärd som också verkade ganska skoj. Känns faktiskt lite extra kul då det enl. CHARM var jättemånga som sökte eventvärd och då det var endast 8 platser, om man jämför med t.ex. 180 platser till Företagsvärd. Kommer att bli himla kul.. och så får man gå på banketten och massa andra roliga saker :)

 1. DataTjej06 www.datatjej.se

Anmält mig till DataTjej-konferensen som varje år hålls på någon högskola, i år är det KTH i Stockholm. Har jag nämnt att Chalmers står för biljett ToR och konferensavgiften? Kan det bli bättre.. ;)

 1. Flyttat till Chabo!

YAY ;) Jag har flyttat från min kära lägenhet i Majorna (Sandarna) även fast den var jättefin och alldeles lagom, men då jag är så föreningsaktiv och allt och i praktiken typ bor på Chalmers ändå så var det för långt. Det tog en 40 minuter att ta sig hem med massa byten. Nu har jag 5min till skolan. Och lägenheten är helt underbar!

Förr: Majorna, Sandarna 25 kvm 3485 kr. Inkl EL, kabelTV,Internet Nu: Chabo, Johanneberg 28 kvm 3989 kr Exkl. EL, kabel-TV, Internet

Inflyttningsfesten var iaf jätterolig, mycket folk.. kanske lite för mycket ett tag där då min säng vek sig och gick sönder. Nu får den ligga på golvet ;/ But I like it.

 1. PUffat på Eastpak-touren

Puffade som sagt på EastPak touren. Hade ingen aning om vem Danko Jones var eller de andra, men kul var det. 95% av puffarna kom dock från D och kände redan alla så det var lite trist.. ;) Kul att lära känna nytt folk ju. Det roligaste måste ha varit att vakta logerna, men även det tråkigaste när det inte hände något. Bandmedlemmarna var ju urgoa! Speciellt han med fiolen från Gogol bordello, fick en liten privatspelning utanför logen när de var på väg till scenen.. ;) Då jag själv spelat i 8 år..

 1. Lappfejden – Luleå (Lag; RDH – Rein Deer Hunters)

Ja herregud. Första dagen på lappfejden måste ha varit den värsta dagen i mitt liv! Söp bort mobilen i en snödriva i skogen, och det är ganska omöjligt att hitta den när det är 1m snö och snöar. Jävla Luleå.

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Alingsåsvägen 6 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  504 38 Borås Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Dir: +46 (0)33 722 00 00 Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
  Fax: +46 (0)33 722 00 22         Studentertyckertill.se Reloaded.org
  Mail: kontakt@student.se         Snuttis.se Kanaler.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas