Varför tar tvätten aldrig slut?

11 september 2006, 14:22 - Snoffsan

Det finns vissa saker som aldrig tar slut, det bara går runt, runt och runt. Tvätt är en sådan grejj, jag tycker jag (okej vi) inte gör något annat än tvättar. Det ligger alltid tvätt i korgen, det är nästan alltid tvätt i maskien och det hänger alltid halvtorkad tvätt i hallen och det finns alltid en hög som ska strykas och vikas. Hallå, vi har skit mycket kläder men ändå har man inget att sätta på sig för just den tröjjan och de byxorna ligger i tvätten. Hur kommer det sig att det är så? Vad är det som gör att tvätten aldrig blir klar?

Att äta mat är typ samma grejj, man är alltid hungrig efter en stund ändå. Det är lixom inte så där att nu har jag ätit och då blir jag inte hungrig om ett par timmar. Nä det kanske går en halvtimme och sen är man sugen på nått. Jag skulle behöva låsa in mig i ett rum och bara få mat genom en lucka så där i lagom mängd och tid. Då skulle jag inte kunna äta godis och annat blä som man ändå inte mår bra av.

Att diska är också konstigt, man diskar, diskar och diskar men ändå finns det alltid disk. Det måste vara någon annan som släpar in disk hos oss och sedan hämtar den. Kan det vara fastighetvärden som gör det?

Jag vet iaf att städ det behöver man inte göra så ofta, det är bara att strunt i att smutsa ner golven och inte vara ehmam så ofta. Det går ganska bra för vi (okej jag) är nästan aldrig hemma. Det ärs kola, möten och annat som kommer imellan det där hemam och inte göra något alls tiden.

Nu skulle jag typ ha hunnit läst ett antal sidor i min tråkiga avhandling istället för att skriva den här meningslösa grejjen men det gjorde jag inte. Nu ska jag nog göra det ändå... Ha det!

PS: Pölsa i Smala Sussie är fan skönaste snubben på hela jorden direkt efter sambon så klart.

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Lyckebovägen 31 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  518 40 Sjömarken Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Dir: +46 (0)33 722 00 00 Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
  Fax: +46 (0)33 722 00 22         Studentertyckertill.se Reloaded.org
  Mail: info@abovomedia.com         Snuttis.se Kanaler.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas