Jul & Nyår

16 januari 2007, 11:56 - mmjau

Åkte hem till Höganäs den 22/12 och den 23:e kom hela låtsassläkten och hälsade på. Mina två låtsasstorasyrror Gabby och Anita och min låtsasstorebror Stefan. Alla är gamlingar i typ 25-29 års åldern. Supertrist kväll men på kvällen blev det roligare. Jag blev medtvingad ut på klubb i Helsingborg (Le Cardinal) med Anita, Stefan och hennes kusiner. Först förfest i Hbg hemma hos ena kusinen, Peppe. Efter en himla massa jäger kom bara jag, Stefan och en av kusinerna levande därifrån ut på klubb.

Hade sjukt kul på Le Cardinal men dagen efter på julafton märkte jag att mobiljäveln var borta, igen. Suck..En helt ny röd k750i köpt i November 06 efter att jag tappat bort min på lappfejden. Tack och lov att jag försäkrade den med The Phonehouses braiga försäkring (Online guld) som täcker förlust, stöld och olovliga samtal upp till 10 000. Så nu blir det bara att betala självrisken på 500 spänn så får jag ny. Får åka in imorrn eller nå.. Orkar inte med min NOKIAlånetelefon (!!).

Jultomten var snäll och jag fick pengar, inredningsgrejjer och kläder. Hade önskat mig ett Nintendo Wii, diskmaskin och Lego mindstorms nxt också men det fick jag inte. ;( Får väl köpa det själv.. Är sjukt sugen på att importera en Lego mindstorms nxt (Lego mindstorms nxt) som kostar typ 2500. Det är en opensourcerobot från lego. Supercool :) Inte för att jag kan programmera den isf men snart förhoppningsvis.

Nyår 31/12 På nyår var jag på middag hos en av Jontes kompisar på Sångsvanen. Superfin lägenhet, god mat & trevligt folk.. Vi var ca 15 stycken :) Blandat Z och D-folk med icke-studenter. Tror att vi kom hem vid 4-tiden. Inga skandaler att rapportera, ganska PK… :/ men kul.

Jontes födelsedag – 8/1 (pojkvännen) Först skumpa och tårta hemma, sen hade jag bokat fönsterplats på heaven23 (www.heaven23.se) längst upp i Gothia Tower! Efter middan var det dags för Fs Bergakungens VIP-salong och se Dejavu. Supercool VIP-lounge och jättebra service! :) Vad han fick i present är för sött för att lämna ut… ;)

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Alingsåsvägen 6 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  504 38 Borås Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Dir: +46 (0)33 722 00 00 Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
  Fax: +46 (0)33 722 00 22         Studentertyckertill.se Reloaded.org
  Mail: kontakt@student.se         Snuttis.se Kanaler.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas