Suverän skidåkning!


När du besöker Funäsdalsberget i Härliga Härjedalen står du inför en skidupplevelse utöver det vanliga – oavsett om du ser fram emot en underbar semester för hela familjen eller själv söker en utmaning, lite spänning eller riktig offpist. Det gamla finns kvar, samtidigt som vi inför vintern har utvecklat anläggningen vidare och försökt skapa ännu bättre förutsättningar för dig och din familj. Sex-stolsliften Kåvan Express tar dig smidigt upp till ett antal pister. Väl uppe kommer flera spännande och varierande nedfarter som utmanar såväl amatörer som proffs på både snowboard och skidor. På Funäsdalsberget finns det också rikligt med snö, en av Sveriges bästa funparks, offpist-rännor och enastående naturliga grundförutsättningar för att göra skidåkningen så rolig som möjligt.

De små barnen har naturligtvis ett eget paradis mitt i skidsystemet, vid Kåvans Gästcenter där snälla Lilla Lo tar hand om dem. Längre upp i skidområdet finns det två områden för barnen som behärskar skidorna och vill utveckla sin skidåkning.

**Kom och upplev de riktiga fjällen **

Uppge rabatt kod Student2012 och få 20% rabatt på boende, 10% på skidhyra plus 10%på skidskola. (gäller endast vid förbokningar)