Vinnaren i Adeccos tävling utsedd!


Vinnaren i 2012 års koncernchefskampanj är utsedd och det blev Emma Jungmark. Under slutspurten av Adeccos kampanj valdes tio slutkandidater ut och av dessa var det fem finalister som tog sig vidare till finaldagen på Clarion Sign i Stockholm . De fem finalisterna var: Nina Khoi, Jonatan Lindgren, Emma Jungmark, Joakim Orreteg och Tim Högnelid. Av dessa var det alltså Emma som stod som vinnare.

Vinsten består i en tjänst som vikarierande koncernchef under augusti månad, en månadslön på 100 000 kronor, en VD-stol värd 35 000 kr samt – naturligtvis – ett fantastiskt tillägg till CV:t. Under månaden som VD för Adecco kommer Emma att få fatta egna beslut och leda företaget, men självklart kommer ordinarie VD:n att finnas med som stöd.

Emma Jungmark är 24 år, bor i Helsingborg och studerar på Lunds universitet. Hon ser sig själv som en ”pålitlig fighter” som vill göra Adecco ännu mer välkomnande. Med sig i bagaget har hon åtta års erfarenhet av servicebranschen, tio års erfarenhet som ideell ledare samt en teoretisk utbildning inom Service Management.

Den 1 augusti tillträder Emma sin tjänst och hennes tid som koncernchef kommer att kunna följas på Adeccos företagsblogg.

Foto: Rasmus Nelson