Student.se stödjer insamling till Nepal


Den 25 april drabbades Nepal av en jordbävning. Företaget Smartster tillsammans med Tomas Olssons Minnesfond startar nu en insamling till offren på Mount Everest och i Nepal för att underlätta arbetet med att söka och rädda personer och skapa förutsättningar för att återbygga samhället.

"De insamlade medlen kommer att distribueras vidare till Nepal av Tomas Olssons minnefond", säger Andreas Swahn, VD på Smartster som initierat insamlingen.

Insamlingssidan finner du här: www.smartster.com/nepal

På insamlingssidan kan man betala med kreditkort och Paypal. Annars kan man betala via bank till: Bankgiro: 343-0774

eller Bank: SEB Ulricehamn, Kontoägare: TOMAS MINNESFOND - IDEELL FÖRENING, Clearingnummer: 5105, Kontonummer: 10 069 37 Alla bidrag välkomnas!

Tomas Olsson besteg Mount Everest den 16 maj 2006 tillsammans med norrmannen Tormod Granheim och blev de första att åka skidor ner för Mount Everest nordsida. På vägen ner förolyckades Tomas Olsson.

Boråsföretagaren Andreas Swahn startade då en insamling för att finna Tomas och få honom tillbaka till Borås. Tomas hittades, men var tyvärr inte vid liv. Hans kropp kunde dock transporteras hem till Borås där han begravdes.

Från insamlingen för Tomas Olsson räddningsaktion bildades Tomas Olssons minnesfond som sedan dess skänkt pengar till 14 nepalesiska familjer efter att männen i familjerna omkommit på Mount Everest.

Skänk gärna ett bidrag: www.smartster.com/nepal