Stipendietjänsten kommer från en nationell stipendiesökmotor. Vi erbjuder tjänsten utan förbehåll.

Stipendier

Känner du att studiemedlet inte räcker till eller drömmer du om att göra något speciellt men inte har pengar till det?

Svenska stiftelser, företag och organisationer delar varje år ut stipendier för miljoner kronor, missa inte chansen att söka ett av dessa.

Stipendier går att söka inom områden som ex. idrott, kultur, hantverk, rehabilitering och vård.

Idrottsstipendier

Är du idrottsintresserad och vill delta i en tävling, åka på träningsläger eller behöver du köpa ny utrustning eller nytt material kan du ansöka om att få bidrag för detta.

Kulturstipendier

Är du aktiv inom dans, konst, musik, teater, film eller gillar du att skriva kan du söka stipendium för bl.a. resor, utbildning, inköp av material, utrustning, hyra, samt genomförandet av en utställning eller ett projekt.

Hantverksstipendier

Har du ett stort intresse inom hantverk och vill vidareutveckla detta, kan du söka stipendium för att ex. finansiera utrustning, hyra, utbildning, utställning och material.

Stipendier för sjuka och funktionshindrade

Ett flertal fonder har inrättas för att göra det möjligt för personer med funktionsnedsättning och/eller diverse sjukdomar att söka bidrag för att finansiera resor, rekreationer, rehabilitering, vård och hjälpmedel.

Stipendier för sociala ändamål

Är du ensamstående förälder, saknar du föräldrar, är du änka/änkling, eller bara har det svårt ekonomiskt, kan du söka bidrag för att kunna betala hyra, eller göra inköp av möbler, kläder, hushållsmaskiner, samt för att finansiera resor.

  • Använd vårt sökformulär för att se om det finns något stipendium som passar just dig!