Så sjukt elakt!

3 januari 2007, 00:43 - Snoffsan

Jaha, så har man fått jobb och lägenhet. En månda utan pengar som att CSN inte vill ge mig något mer och skolan ger min inte lön från i februari. En månad kan man klara sig som att jag sparat ihop lite pengar inför den men så knackar tandtrollen på dörren!

Aj, vilken tandvärk man kan få bara så där. Då hade två tänder tyckt att de gamla lagningarna inte adae hjälpt och direkt åker man på en rotfyllning och en massa skit med det. Passade på att göra en undersökning också. Oj där åkte typ 1500 spänn iväg. Fick syn på att två gamla lagningar behövde fixas jaha där åkte lite mer pengar.

Fått jobb!

6 december 2006, 20:16 - Snoffsan

Det är så grymt skönt. Tänk att jag fått jobb och jag har fått ett förstahandskontrakt också i stockholm. okej, där jag är uppvuxen men vem bryr sig. Snart flyttar jag, snart har jag mer än 7 000 kr på mitt konto den 25 varje månad. Snart har jag ett liv! Ha det!

Trött, trött och åter trött!

20 september 2006, 22:14 - Snoffsan

usch, det blev inte mycket sömn i helgen. Förts var det styrelsemöte och då brukar det inte bli mycket sömn. Vi sitter och snackatr minst halva natten, lite jobbigt är det allt men det går ju. Vi bowla och det gick så där as dåligt faktiskt fast jag varit ihop med en bowlingtönt för ganska längsen.

Jag jobbad epå valet också, räkna röster och det tog tid. Klockan 3 på natten var vi klara men det blir så då det var fyra val i sthlm. Lite sliten var man efter 2 timmar sömn ochs edan direkt ner till Norrpan för att sitta på kurs mellan 9-17.

Varför tar tvätten aldrig slut?

11 september 2006, 14:22 - Snoffsan

Det finns vissa saker som aldrig tar slut, det bara går runt, runt och runt. Tvätt är en sådan grejj, jag tycker jag (okej vi) inte gör något annat än tvättar. Det ligger alltid tvätt i korgen, det är nästan alltid tvätt i maskien och det hänger alltid halvtorkad tvätt i hallen och det finns alltid en hög som ska strykas och vikas. Hallå, vi har skit mycket kläder men ändå har man inget att sätta på sig för just den tröjjan och de byxorna ligger i tvätten. Hur kommer det sig att det är så?

Skolstart!

14 augusti 2006, 16:14 - Snoffsan

Japp snart börjar ju skolan coh då är det alltid 1000 saker att göra. Varför är det så? Men innan dess var jag på upptakt inför rekryteringen och det var ju grymt kul. Allt var kul, folket var kul, maten var kul, dansen var kul, efter festen var kul, efter snacket var kul, dagen efter var kul men att åka hem var trist. Man vet aldrig när man träffar vännerna igen och om amn ser dom någon mer gång, det är lixom inte säkert att de är kvar nästa gång.

Sommar och sol och jag har kort semester...

24 juni 2006, 22:34 - Snoffsan

Det är så jävla dumt att vara student för man pluggar skit mycket under typ 3/4 av året och sedan så måste man jobba den där sista 1/4 också. Man är ju mer slut en pigg när man kommer tillbaka efter sommarlovet. Vilket lov? Nu i år tog jag 3 veckor semster men det beror på hur man ser på det. En vecka så ska jag vara i Almedalen och dela ut knappar "alla har rätt till utbildade lärare!" så det är ju inte så där mycket semester.

Om mina måsten!

10 april 2006, 22:09 - Snoffsan

Skrev ju en lista vid typ nyår att jag hade en massa måsten och att jag skulle återkomma med det hela...så jag gör väl det.

  1. Är omvald i CS (trevligt och kul men mycket jobb)
  2. Kampanjen som är ett budskap ska börja rulla (pirr i magen har jag)
  3. Nya projekt på G (hemliga som vanligt men mycket jobb)
  4. Jobbar (mindre än vanligt men det finns andra bitar som tar större plats)
  5. Svarar på mail inte fortare eller oftare men mer. (kan bero på att min mailbox innehåller i snitt 15 nya mail om dagen)
  6. Träna (hahaha, funderar på det)

Alla har rätt till utbildade lärare!

6 april 2006, 15:39 - Snoffsan

Japp, så självklart men ändå inte någon verklighet.

kolla in www.lr.se/lrstud

Ha det!

Ps: Nu vet ni vad jag ska jobba med....

I´m back!

4 april 2006, 22:14 - Snoffsan

Jaha, så var man hemma igen efter en lååång helg i sthlm. Då kanske ni tror att jag bara slappat och handlat en massa men nej det har jag inte. Jag har suttit i möte och möte och möte. Det var väl spännande och väldigt kul men nu återstår ett jäkla arbete hemma som vanligt =/

Ni kommer att få se vad jag är en del av om ett antal veckor och jag hoppas att ni tycker som jag!!!

I övrigt var det mycket god öl, mycket kul och det gick jäkligt bra för mig på laserdom!! Hahha det var så kul men blev så trött.

Övrigt så läser en jäkla kurs just nu..fy fan vadd et kommer bli plugg!

Ha det!

Ojojoj....

29 mars 2006, 15:26 - Snoffsan

man har klarat tentan. Hoppas på en fullpottare men det visar sig väl när man få se resultatet. Är dock lite seg på pluggandet just nu..finns så mycket annat man vill göra. Vill också skaffa jobb snart, om ett halvår är man ju klar och det gäller att man får jobb då. Hoppas på det...

Nä, nu finns det annat att göra som en massa Lärarnas Riksförbunds arbeten. Ska vara bort i 5 dagar och arbeta med det, åker i morgon. Ska bli kul men man blir alltid lite trött efter styrelsemöten.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Alingsåsvägen 6 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  504 38 Borås Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Dir: +46 (0)33 722 00 00 Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
  Fax: +46 (0)33 722 00 22         Studentertyckertill.se Reloaded.org
  Mail: kontakt@student.se         Snuttis.se Kanaler.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas