Wohooo!

27 maj 2006, 05:41 - StivO

Tjabba alla... Tankte ba saga hej. Jag lever och mar bra. Lite hungrig bara. Jag hatar backpackers ocksa har jag upptackt! Javla slodder ar vad de ar. "Jag ar en backpacker, jag ar cooool, for jag reser". Fuck off, du ar en i mangden... Annars ar allt fint, bara jag blir full snart! Ha de fint.

NU!

10 februari 2006, 08:04 - StivO

Nu ar jag pa Koh Tao. Dykt med rockor, klappat tropiska fiskar, sett varldens giftigaste orm (black and white bandit snake), och etc.

30 grader, kristallklart vatten. IN YOUR FACE, mitt forra liv! =)

Sista natten med gänget...

23 januari 2006, 21:10 - StivO

20:05

Helgen som gick var den sista som hade med alkohol att göra här i stan. Iaf på drygt ett år. Det blev inte alls så spektakulärt som premissen "nu kan jag göra vad som helst eftersom jag ändå sticker" kunde innebära. Blev ju raketfull, men i övrigt hände det inte så värst mycket, och lördagen var nog den tråkigaste på över ett år! Drog till förfesten 23:30, förfesten var riktigt jävla usel och tråkig, gick sen till HG men där var det fullt, gick tillbaks till förfesten och där blev det bråk och grin > hemgång. Good times! Sämsta sista kvällen någonstans, ever! Menmen.

Drömmar alltså...

13 januari 2006, 13:29 - StivO

12:09

Inatt/morse drömde jag att jag var på ngn sorts lektion, men jag kom sent så jag satte mig på SAMMA stol som en tjej. Tjejen i fråga var Jehovas, som jag faktiskt gått i samma klass som en gång på riktigt. Hon satt på ett av mina ben, och tillslut frågade jag om hon verkligen satt bra? Det var inga problem, sade hon, men jag insisterade på att flytta så hon fick sitta på båda benen istället för bara ett. Efter ett tag frågade jag igen om hon satt bra, och då sa hon "Ja.. men... det är min födelsedag idag...". Slagen av skuld utbrast jag "nääähähäeee, är det saaant?".

Snacka skit!

3 januari 2006, 00:57 - StivO

23:42

I fredags eftermiddag satt jag på jobbet och fick plötsligt en dolk i stressnerven. Fan, jag hade glömt bort att det var nyårsafton på lördagen! Jag beslöt mig för att vänta lite med beslutet om vad jag skulle göra tills självaste nyårsafton... Vaknade, drog en garderingsrunda på systemet ifall det blev fest, och stack hem. P ringde, det var fest i strängnäs. En sista minuten senare satt jag på tåget och glodde några avsnitt av My Name Is Earl på min nya fina iAudio.

Man hinner fan med mycket "skitsnack" på 18 timmar i s-näs.

Vem var hon??

18 december 2005, 22:07 - StivO

20:59

Jaha, ännu en dag i total bakis-misär. Fast det var ändå kul igår. Drack ett gott gäng 7,5:or som var över sedan kryssningsjävlen, blev fucked up och var på förfest där jag inte kände en jävel. Sen vidare till HG, stod i kö i 3 minuter och stack sen till nationskällaren där det tydligen var fest. När jag kom in hörde jag "STIIIIIVOOO!!!" och applåder. Så kom Cato fram och sa att all dricka var fri. SWEET! Blev således riktigt jävla kanonrak (som om jag inte var det innan), och när festen dog av stack jag till HG igen.

Politik

16 december 2005, 14:35 - StivO

Partipolitik är bs, det är ju vad man själv tycker och tänker som räknas. Om det sen är mer vänster eller höger enligt "partipolitik" kvittar väl egentligen. Jag fullkomligt HATAR så'na som när man har någon utläggning om nå't man tycker säger typ "Är du så'n där vänster/högersnubbe eller?". De har liksom missat poängen. Vem, i deras rätta tillstånd, utesluter något som är vettigt bara för att det tillhör en annan politisk gren? Idioter, that's who.

Menmen, det är ju bara att ignorera.

Fuckit!

15 december 2005, 18:48 - StivO

17:42

Har gett upp mitt projekt nu. En tjej kommer och lägger sång imorgon, sen mixar jag skiten och lägger det på hyllan. Blir inget mer, det är bara en stressfaktor. Även fast det kliar i fingrarna, förbannat mycket jag vill få ut men inte har energi till. Whatever...

Sillen var här i helgen. Planerade utlandsäventyret och blev fulla. Gick ut på en "vanlig" krog. Det var nog det tråkigaste jag gjort på länge. Spriten var dyr, alla var dryga och medvetna om sitt territorium, ingen annan man kände. Så jag spontan-fuckade lite på dansgolvet och satt sen mest omkring...

Fittgnid och Kicki Danielsson

3 december 2005, 16:22 - StivO

15:12

Förra helgen blev det turbo. Malt, P och HG kom ner på besök. Egentligen var det väl inget speciellt spektakulärt som hände, utan det var mest skoj allround. Sliten som fan efter helgen började en ny soft arbetsvecka med inget att göra, och på onsdagen åkte vi på jobbkryss på viking line...

Vilken jävla skabbfärja, och vilka skabbiga fjårtisar det fanns där. Blev kanonfull på julbordet, och resten är mer eller mindre en dimma.

Time flies!

22 november 2005, 18:17 - StivO

17:05

Tjabba ont folk! Tiden går förbannat snabbt, känns som jag skrev här igår eller möjligtvis förrgår.

Bara 71 dagar kvar till liftoff från Arlanda.

Har varit ute och röjt lite sedan sist. Egentligen kan jag väl koka ner det till dessa omärkvärda händelser:

Förrförra helgen: * Var på 25års-sittning. Ställde till en scen under middagen då jag ramlade baklänges på stolen, ställde mig upp, slängde servetten i maten och skrek "NU FÅR DET TAMEJFAN VARA NOG!" och pekade på nå'n stackars oskyldig tjej jag aldrig pratat med tidigare.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas