Det blir inte...

3 januari 2006, 20:56 - Boffum

husköp. Eller troligtvis inte detta hus i alla fall. Vid den andra kollen som vi hade idag upptäckte vi en massa andra saker som måste åtgärdas. Kan bli dyrt.. det ena leder till det andra osv. dessutom är ju ingen av oss speciellt händig. Vi får fundera på det ett tag.. samtidigt har vi sett ett annat på annons som verkar lovande.

Har haft fridag idag.. skönt! Nu är det bara två arbetsdagar kvar eftersom fredag är en helgdag. I morgon måste jag börja tidigare dock... ska ner till Sundsvall och vakta på rättegång igen. Skönt att det inte var Östersund denna gång..

vuxenpoäng

2 januari 2006, 20:47 - Boffum

I morgon ska vi återigen titta på ett hus.. Ett radhus som inte ser så mycket ut för världen på utsidan men ack vad läcker planlösning enligt mig. 6 rum fördelade på 4 våningar med så kallade halvtrappor mellan. Det krävs ju lite renovering.. det vi ska titta på i morgon, hur mycket?

Eftersom jag inte är det minsta kunnig inom området måste det mesta lejas bort vilket kan bli dyrt. Har dock börjat fråga runt bland kolleger och kompisar om de har någon specialitet inom renoveringsbranschen :)

Funderar på att köpa hus...

Det var nyår det...

1 januari 2006, 20:44 - Boffum

Jaha, då var ännu en nyårshelg förbi. En nyårshelg som firades lugnt. Det dumma är att jag valde jobba samtidigt som alla vänner är i andra städer. Lite tråkigt men var faktiskt oki, fast ska jag erkänna hoppades jag faktiskt på besök antingen på nyårsafton eller nyårsdagen. Får se om personen vill en annan gång. Vet ju aldrig. Skulle säkerligen vara kul...

Det nya året då.. ja, jag har faktiskt på fullaste allvar börjat fundera på att ta de där sista poängen. Samtidigt har jag blivit erbjuden en bra kurs inom jobbet..

Jag har..

6 december 2005, 19:15 - Boffum

Jag har...

(x) snott den här listan från nån (x) rökt en cigarett (x) rökt en cigarr (x) varit full ( ) hånglat med någon av samma kön (x) varit kär (x) blivit dumpad (x) dumpat någon ( ) fått sparken ( ) rymt hemifrån (x) haft känslor för någon som inte känt samma sak ( ) blivit arresterad (x) hånglat med en främling ( ) gått på en blinddejt (x) ljugit för en kompis ( ) varit kär i en lärare (x) skolkat (x) legat med en medarbetare ( ) sett någon dö (x) varit kär i en av mina internetkompisar ( ) varit i Kanada ( ) varit i Mexiko (x) flygit ( ) spytt i en bar ( )

Alla helgons dag är inte Halloween

3 november 2005, 23:21 - Boffum

Hittade detta på en annan community. Tycker det var bra skrivet så jag kopierar dit hit:

ALLA HELGONS DAG ÄR INTE HALLOWEEN...

ALLA HELGONS DAG OCH ALLA SJÄLARS DAG...

Den första lördagen i november är det alla helgons dag. Då brinner ljusen på kyrkogårdarna till våra anhörigas minne. ´ Men den seden är bara drygt ett halvt sekel gammal i Sverige.

så vacker sång..

22 oktober 2005, 13:42 - Boffum

Melodin får ni gissa.

W. P.

Sthlm ToR

4 september 2005, 20:00 - Boffum

Hemma igen då...

Besökt kungliga huvudstaden över helgen.. farsgubben fick ju biljetter till Vm kval matchen Sverige- Bulgarien på Råsunda och naturligtvis måste även äldsta sonen följa med och se matchen live :)

En bra match i svensk synvinkel, Andreas Isaksson gjorde två fantastiska räddningar.. hade inte mycket att göra egentligen. Bäst på plan enligt mig var ändå Fredrik Ljungberg.. han var het! Spelade med en enorm vilja och det gav resultat. Zlatan är Zlatan... han kommer bli riktigt riktigt bra en dag. I går var han bara riktigt bra, han behöver jobba lite på lagspelet.