Lösta problem

14 augusti 2008, 14:30 - Sussi

Så är det plötsligt augusti. Jag tog chansen att läsa en av de sommarkurserna som jag kom in på. Det var enkelt att kombinera det med mina planer då det hela var upplagt på ett smidigt sätt, olika uppgifter som man gjorde i tur ordning och skickade in för rättning. Det kunde man göra då man hade tid, det var bra det. Men den informationen om att upplägget var på det sättet, distans via ett forum, det var inte tydligt.

Sommarkurs eller inte... det är frågan

12 maj 2008, 19:02 - Sussi

Ansökte till några sommarkurser på GU, kom in på tre och nu försöker jag lista ut hur jag ska göra med det.

Det finns två frågetecken, som har med två saker som händer i sommar för min del, som ställer till det lite. Kommer att åka iväg några dagar i juni och troligtvis jobba lite intensivt i juli. En av kurserna har obligatoriska föreläsningar i juni, varav en av de dagarna är jag inte hemma på och kan då inte vara på föreläsning i Gbg. Annan kurs är en distanskurs med uppgifter och så att hämta på nätet.

Planering på gång

25 november 2007, 21:04 - Sussi

Jag har kommit på att man redan nu kan planera sina julklappsinköp lite smått och på köpet må lite bättre närmare juletid, istället för den där stressen. Har funnit en och annan sak som vore perfekt som julklapp till en del, så varför inte passa på och få det gjort?

Ett litet jobb.

5 juli 2007, 08:07 - Sussi

Just nu sitter jag i en skola i Göteborg och ger service till en massa folk. Är nämligen skolvärd under handbollsturneringen Partille Cup. Bor här på skolan och ger service 24 timmar per dygn tills på söndag eller måndag, tills alla lagen som bor på "min" skola åker hem igen. Är ibland jobbigt och ibland väldigt slappt. Men gratis mat plus den ersättning man sedan ska få lyfter detta en veckas jobb lite grann. Nu ska jag ta det lite lugnt när de flesta lagen antingen har åkt in till stan eller äter frukost.

Tenta på tisdag

25 februari 2007, 22:08 - Sussi

Pluggar, pluggar och det fastnar, fastnar. Vad är det för fel? Har nog aldrig känt på det sättet förut innan en tenta. Bra eller dåligt? Jag vet inte. Men jag repeterar ändå, försiktigt.

VG

17 oktober 2006, 15:15 - Sussi

Fick VG på första tentan i socialantropologi.

Sånt e livet

3 oktober 2006, 10:38 - Sussi

Så var det med den saken. Jag verkar ha glömt kopierings/utskriftskortet någonstans, men kan inte komma på vart. Är i behov av det, så typiskt. Är laddat med 40 spänn också eller nått åt det hållet. Så det var värdefullt. Pengavärde i sjön. Är bara att skaffa nytt då, kostar en liten slant men behöver man så behöver man. Sånt e la livet.

Shoppingmedel

28 september 2006, 09:30 - Sussi

Gött!! Min motivering i kundundersökningen resulterade i de där tusen kronerna i presentcheckar som var pris nummer ett. Andra pris var ett värde av 500. Dubbelt vann jag. Härligt, härligt. Gäller i ett helt köpcentrum med sådär 80 butiker och annat, så nu blir det till att shoppa och ha det lite, lite skoj. Får inte så mycket med 1000 men det är ett tacksamt tillskott.

Måste bara plugga till tentan och få den ur vägen först, men sen ska de presentcheckarna till tusen bli använda. Jajamän.

Igår...

20 augusti 2005, 12:45 - Sussi

Ja, igår var jag och såg en av mina favoriter på liseberg, jill johnson. Jag bara älskar henne. Sjunger bra, bra låtar, bra röst, bra kontakt med publik. Hur bra som helst, enligt min smak. Sverige behöver en manlig countrystjärna också. En äkta, ingen wannabe som tror han kan country när det egentligen är dansband, nä, han ska tro det är folkmusik i ny stil. För det är det som det är.

Drömmar

31 juli 2005, 22:11 - Sussi

Om nätterna kan man ibland komma in i underbara berättelser som man önskar var sanna.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas