Tidigt, tidigt...

8 oktober 2005, 10:15 - Pooch

Fick ny inspiration till att skriva dagbok efter att ha läst den surrealistiska 'Dilledagboken'. Den var långt i från normal, på gränsen till skrämmande ibland. Men har ni föruppfattade meningar om finnar, så bekräftar den alla och skapar några helt nya. Hmm, borde kanske skriva en rescension på den, men frågan är fortfarande; var boken bra eller dålig? Har inte bestämt mig än, beror nog på vilken typ av humor man gillar. Fördelar med att stiga upp tidigt på lördagmorgon? . .. ... .... Kaffe!!! Finns tydligen bara en fördel, inte ens lite bakis är man heller.

Jo man tackar...

30 augusti 2005, 16:07 - Pooch

Nu är det verkligen i gång. It's on like a mtherfcking psycho. Ryskan alltså. Två timmar in i det nya språket och det är inte längre nåt snack om saken. Det här blir en väldigt vuxen uppgift att styra upp. Inte blev det nån mjukstart heller, halva alfabetet ska pluggas in till på torsdag och då är det diktamen. suck och pust Nå ja, vi fick fina skrivhäften á là lågstadiet där vi ska fylla i jättefin skrivstil på fina små ljusblåa rader.

Sista dagen

28 augusti 2005, 11:30 - Pooch

Sommaren kanske itne är helt slut än, ledsen att jag gjorde dig upprörd Hoxon ;) Men idag är det definitivt den sista dagen av sommarlovet. I morogn börjar allvaret, eller leken hur man nu ser på saken. Hade hoppats på en skaplig bakfylla idag, men tji fick jag. Borde ha druckit den där sista ölen strax innan läggdags, den brukar alltid göra susen. Kanske avsaknaden av bakfylla beror på att jag inte sover tillräckligt länge, jag kanske fortfarande är full? Jippii!!! Eller så är det resultatet av ihärdig träning hela sommaren på tvsoffan.

I'm back...

25 augusti 2005, 16:33 - Pooch

Wow, vilken händelserik dag det varit. Eller kanske inte. Det hände ju i alla fall nåt idag, det kan man inte säga varje dag, inte riktigt i alla fall. Har i alla fall registrering och upprop och kåravgift undanstökat nu och det är ju händelser det med. Kanske inte borde avsölja i dagboken hur tråkigt mitt liv egentligen är, men det är väl ingen som läser det här? :P Läste lite i den nystartade premier league tråden, intressant.

Sommaren är slut

23 augusti 2005, 08:53 - Pooch

050823 Den avslutades officiellt i söndags och igår återvände jag till hålet i väggen i Stockholm. Det börjar bli skoldags, registreringar och en massa spring fram och tillbaks. Hmm, har visst en omtenta i morgon oxå. Pluggat till den nåt? Nja, har i alla fall bläddrat lite i boken. Dessutom borde man väl minnas nåt från i våras, det var ju trots allt inte så länge sen man pluggade hyffsat hårt till den. men den stora frågan är väl, orkar jag gå? Eller skjuter jag upp det till nästa omtentatillfälle?

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas