MDI

3 november 2005, 21:49 - Pontemonti

Wow, jag har varit på Lindholmen. Helt otroligt, egentligen. Att det skulle ta så långt tid, alltså. Var där på STIMDI och lyssnade på några intressanta föredrag och fick gratis lunch. Bra skit. Det negativa var väl att jag nu börjar fundera på om det inte är MDI (Människa-datorinteraktion) jag vill syssla med, eller inrikta mig på. Det är ju farligt intressant... Om man kan blanda systemutveckling (som är rätt vettigt, men fruktansvärt tråkigt) med MDI så kanske man faktiskt kan göra någon skillnad i framtiden.

Vad gör jag här?

2 november 2005, 22:43 - Pontemonti

Skönt. Igår lyckades jag bli klar med två inlämningsuppgifter som har hängt över mig som tunga regnmoln. Och idag blev vi nästan klara med första labben i datakommunikation. Ska bara slänga ihop några tjusiga diagram i Excel och sen är det typ klart. Finfint. Så nu laddar jag upp för att orka med ännu en hemsk IPOP-uppgift. Om jag bara lyckas tvinga mig själv att göra klart den under helgen så kan jag i.a.f. med gott samvete sticka iväg till Stockholm på måndag och titta (eller lyssna? eller kanske både och...?) på Coldplay.

Yay!

23 oktober 2005, 22:53 - Pontemonti

Yay är ett klart underskattat ord. Ett ord som man kan använda ofta. Yay! Ehh...

Idag har jag städat! Hjälp vad duktig jag har varit. Det går ju nästan att bo här nu :)

Så, nu sitter jag och försöker plocka ihop en gigantisk playlist på slimservern så att jag kan spela bra musik i flera dagar utan att behöva bry mig. Shuffle är inte helt fel ibland. Det gäller bara att veta vilka låtar som är bra och vilka som är mindre bra...och det har jag förstås ingen som helst aning om :) Visst, några titlar har fastnat på huvudet. Som Block Rockin' Beats med Chemical Brothers. Bra skit.

Jag är rätt bra på att klaga...

13 oktober 2005, 00:54 - Pontemonti

Idag var det dags för innebandy igen. Nu verkar jag (äntligen?) ha kommit över min förkylning så nu var det dags för något annat att ställa till med problem. Mina fötter fick ont av mina skor. Skorna är gamla och slitna som inget annat. Måste nog köpa nya...det har jag funderat på i ett par år nu :) Annars gick innebandyn ungefär som vanligt. Jag är sådär lagom kass så att jag ena stunden kan spela riktigt bra för att sekunden efter dribbla av mig själv och göra självmål.

Yay

5 oktober 2005, 19:41 - Pontemonti

Jaha, då har jag lyckats bränna en massa pengar på kläder (igen?). Det behövdes. Alltså inte själva förlusten av pengar utan snarare kläderna... Skönt att komma ut på stan en stund också - man måste ju se till att njuta av det vackra vädret så länge som det varar ;)

Om man skulle sätta sig med lite IPOP nu. Skriva en kravspec. Kanske t.o.m. designspec? Har en känsla av att det kan vara bra om jag börjar "i tid" den här gången. Ska bli tufft att läsa in och tolka en godtycklig funktion. Men drygt att göra i Java.

Den här rubriken har ingenting med innehållet att göra

29 september 2005, 21:00 - Pontemonti

Man märker verkligen när det händer något i den här stan. Vissa dagar är det långa köer runt Korsvägen. Mer än vanligt, alltså. För riktigt lugnt är det ju bara när man försöker hitta hem mitt i natten. Idag var det en sån där dag. Inte en sån när man försöker hitta hem mitt i natten, alltså, utan en med långa köer. Det var t.o.m. värre än vanligt på morgonen.Bokmässa, tydligen. Jaha, där ser man. "Move on, nothing to see here!" säger jag tyst till mig själv när jag går förbi Svenska Mässan. Jag antar att det är lika illa imorgon.

Säljes: 1st. förkylning

13 september 2005, 22:35 - Pontemonti

Damnit. Jag har nog världens sämsta timing. Tror jag håller på att bli förkyld. Det är sådär lagom bra när man har saker (labbar) att göra i skolan. Som tur är så har jag två DayQuil kvar. Hoppas de kan hålla mig vid liv. De lyckades bra med det förra gången, så jag håller tummarna :)

Ska bli skönt att åka hemhem över helgen. Så länge som jag är någorlunda frisk, vill säga. Nej, usch. Bort med den hemska närkingen inom mig! Tänk positivt. Det finns de som har det mycket värre.

Nu ska jag undersöka om det går att sova i min säng. Godnatt.

den spinner...

29 augusti 2005, 23:50 - Pontemonti

sådär ja. nu börjar det bli (o?)ordning här hemma. idag kom moderkort, processor och minne. servern lever! och den är några tusen gånger bättre (vad nu det betyder) än den gamla :) och mitt rum ser ut som ett slagfält...kan inte någon komma hit och städa? :/

har fått igång windows server 2003 (64-bitarsversionen förstås) och slimserver, så nu kan jag njuta av min squeezebox igen :) då var det bara det där med att konfigurera allt annat. snart (imorgon - jag måste hinna sova lite först...) kan jag nog koppla upp mina datorer till nätverket igen.

Ny server!

24 augusti 2005, 20:50 - Pontemonti

Nu blev det äntligen av...snart kan jag pensionera min gamla server...för nu har jag beställt en ny :) Satt och funderade större delen av dagen, försökte plocka ihop ett så bra system som möjligt.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas