Mitt tålamod har prövats...

17 juni 2006, 23:31 - missetassen85

Idag har Norpan gjort en sak som ja tror han är ganska ensam om. Han lyckades nämligen först kliva ur hinkarna (vilket han i o för sig är mycket duktig på) och sedan även kliva tillbaka i dem alldeles själv bara för att jag petade på honom.. Tror nog d e en sak som bara Norp kan göra.. Han är ju som han är.. Särskilt svårt att ha tålamod med honom var det dock när han ett antal ggr först kliver ur hinkarna och sedan även mycket medvetet (tror jag bestämt) välter ut en utav dem! SUCK! Men jag antar att jag inte skall klaga.

Då va påsken också över...

18 april 2006, 12:01 - missetassen85

Ja rider ju typ varje dag o sen har ja skolan så ja hinner liksom inte me så mkt mer.. Men helt underbart att kunna rida igen. Hade gör mkt packning me mig tillbaka till ön. :D Va ju först på Ullared och sen två dagar på Scandinavium.. Så nu e ja ganska fattig :D. Men det är det ju så klart värt. :D Fick tag i NÄSTAN allt ja ville.. och så lite till förstås.. :P

Våren har kommit till ön!!

4 april 2006, 12:55 - missetassen85

Hej alla människor!! Hur är det med er? Hoppas det är bra. Själv anser jag att livet just nu är väldigt bra. haha. Möjligtvis med undantag för skolan där ja fått en ganska tung kompletteringuppgift. men strunt samma. Det är bara att bita ihop och göra det. I övrigt fungerar allt bra. Våren har kommit till gotland. Det har varit helt underbart väder i flera dagar nu. Har ridit varje dag sedan i lördags. Jag och "Norpan" är inte alltid överrens och han är inte så väldigt glad över att han inte kommer undan lika lätt längre. haha. Trots det tycker jag han är super duper go!

Jahapp

5 mars 2006, 12:40 - missetassen85

Då va man 21 då. :) Känner ingen större förändring.. Men hade en mycket trevlig födelsedag. Precis vid midnatt fick jag ett mycket fint armband!! Tack igen Johannes! Jobbade igår. mycket trevligt.. Men plötsligt kom Petra, Martina, David o nåra till o sjöng.. hmm..Jaja..D va ganska trevligt i alla fall. :) Det var ganska mkt folk men kunde lätt ha varit fler! Fick äntligen träffa Emma igen. Hoppas vi kan gå ut o käka på tisdag..Har ju massor att prata med henne om!

När vi städat o gjort klart var det ju mycket närmare(och trevligare) att gå hem till J. :P Så då hamnade man förstås där.

Kanske...

2 mars 2006, 04:08 - missetassen85

För min del började dagen strålande!Jag fick sommarjobb!!Vilket innebär att jag kan ha sommarhäst!Precis den hästen jag vill ha!Och så hängde förstås gårdagens glädje i sig. Tyvärr rasade allt(känndes det som men så var det ju inte egentligen) på grund av EN liten detalj..Fick svar på ett "mail" ja skickat.. Går inte att förklara riktigt va som gick fel men så var det i alla fall! Hur som helst gick jag ner till skolan idag. Skulle ju inte jobba så då kunde jag lika gärna tigga skjuts av Sara..Så blev det inte..

Fick erbjudande om paj.

Turen har vänt???

28 februari 2006, 23:30 - missetassen85

Har haft möte med ViLä idag. Inför det här mötet såg det väldigt mörkt ut och det var bara jag som ville vara kvar i styrelsen. Men idag var Vice kårordförande från Rindi med och förklarade hur mycket vi faktiskt kan påverka genom styrelsen. Då blev det hela mycket ljusare. Hon skall nu gå ut i klasserna och informera om detta. Jag har också eventuellt fått tag i en overall!! Det fanns tydligen en på ett annat ställe än vad Markus tänkte, fick vi reda på idag. Så på onsdag nästa vecka ska jag gå ner och "hämta" den! HOPPAS det är rätt storlek den här gången!

igår...

26 februari 2006, 12:06 - missetassen85

Igår var det filmdag.. Hos en viss person.. Mycket trevligt.. Hade nog varit ännu trevligare om Emma och Cristoffer var där men de dök inte upp. Trots att det var de som satt tiden. :P Hur som helst hände det väl kanske inte egentligen något särskilt men d känndes gott.. Grejen är att jag inte vet hur jag skall tolka det.. Trevligt var det ju som sagt.. men.. Nej jag MÅSTE sluta tänka så där! Det betydde ju inget så klart! och det hände ju inget särsklit förutom.. men äsh...

Damerna regerar!!!

23 februari 2006, 20:34 - missetassen85

Japps det är sant!! Av 11 medaljer så har damerna tagit 7!! medaljer!!!! Grymt bra!! Anja är ju ganska väntat bäst. Men damkronornas silver och sprint tjejernas guld var nog inget man trodde på innan. Visst hoppades man men ja tvivlade ändå!! Jag är hur som helst glad att jag hade fel!! jobbade igår så innan man varvat ner o sådär så va klockan säkert minst halv fyra sen vakna ja igen vid halv åtta av att d lät väldigt här utanför.. vet inte men tror d va sopbilen..suck.. men men sen lyckades ja i alla fall somna om...

JIIIIIHAAAAAA

14 februari 2006, 14:08 - missetassen85

WEEEEE fan va grymma de är de svenska sprintåkarna!!! GOOOOGOOGGOOOO!! TVÅÅ GULD!!WOHO! Shit alltså. Ja va ju till o me tveksam på om de skulle ta medalj alls jue!! MEn där ser man. Jag är ju självklart glad att jag hade fel! Haha!!

Torsdag o fredag måste jag storstäda här.. Hjälp.. Men ja eg e d ju inte såå mycket. Städade faktiskt för inte så längesedan!

Ne nu måste ja försöka plugga Vigotsky...

Glor på Os...

13 februari 2006, 20:15 - missetassen85

Nu har vi haft det tufft i skolan ett par dagar men nu är det ganska lugnt ett tag framöver. Ska ändå försöka få gjort så mycket som möjligt av nästa veckas "måsten" för mamma kommer hit på fredag! Det ska bli trevligt eftersom jag antagligen inte kommer åka hem fören till påsk då jag i vanlig ordning ska till Skandinavium!! Just nu har jag bäddat ner mig till hälften under ett tjockt täcke o andra hälften under en mycket go fleece filt. Äter lite choklad o tittar på os!

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas