Sista singeln?

10 mars 2006, 22:35 - DaEmma

Undra om jag kommer bli den sista singeln av mina närmaste polare här.. En utav dem har haft typ pojkvän sen jag lärde känna henne, hon har bytt. Nu har en till kanske skaffat en och den tredje ja hon, hon e som hon e. Hon kan bara varka och välja. Men lilla jag då? Jag vill inte vara singel? Kan jag vara för kräsen kanske, jag får juh killar men de jag gillar verkan inte gilla mig och tvärtom. Varför ska det vara så svårt? Jag vet att den kommer när man minst anar det, men när är det min tur?

Inge datageni...

15 januari 2006, 18:05 - DaEmma

Suck...folk brukar tycka att jag e smart, men när det kommer till tekniska saker o som datorer så är jag inget geni. Visst jag kan använda dem och göra massa saker, eller jag tar tillbaka det där inte en massa saker. Men jag kan använda de vanligaste programmen, vet hur en dator sätts på och stängs av med mera. Problemet uppstår när något blir fel och inte fungerar för då e jag helt hjälplös. Jag vet inte hur man gör. Jag förstår inte tekniska saker. Så ringer man till en support och då ställer de massa konstiga frågor somför dem e vanliga saker.

Skandaler

24 oktober 2005, 10:09 - DaEmma

En mumsig skandal gillar alla förutom de som är med i den. Eller? På min högskola har det varit lite skandaler, viss små skandaler här och där och kanske en riktigt stor. Det känns som väldigt lite. Den stora skandalen var min kompis med i tillsammans med en annan person jag känner. När jag frågade henne efteråt varför hon gjorde det var hennes svar: Men jag var full å kåt. Det svaret gillar jag. Visst det var kanske inte det smartaste hon har gjort men hon försökte åtminstone inte bortförklara det.

Sittning och åter sittning

15 september 2005, 23:21 - DaEmma

Mycket mycket saker händer å sker. Först var man toastmaster ¨på lilla nollesittningen med två snygga killar. Hade grymt skoj och var en upplevelse. Sedan blir man tillfrågad att hålla talet till mannen på den stora nollesittningen ca sådär 200pers. Snacka om att vara nervös. Jag bet ner en nagel totalt och typ skakade innan jag skulle gå upp, men väl där uppe var det inte så farligt. Jag darrarde typ lite men rösten var stadig å folk skrattade där de skulle.

Hösten närmar sig

9 augusti 2005, 16:40 - DaEmma

Istället för att satsa på beach 2005 satsar jag på nollning 2005. Ligger i hårdträning inför skolansstart och mitt fadderskap. Tränar på friskis dagtid så min kropp e i trim och på krogen på nätterna så jag vänjer mig vid långa nätter och alkoholen i mitt blod =). Nä skämt och sido, förberdelserna inför hösten är en del. ta emot nya studenter, fixa linjeföreningen så att den fungerar. Få lägenheten redo mm. Innan skolan ens har börjat lär man vara helt slut och vilja ta semester i ett par veckor.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas