deprimerad

14 februari 2006, 21:21 - H310

är det inte typiskt. en till dålig dag, och vad gör jag, jo skriver dagbok. Måste nog påminna mig själv om att skriva ngn gång när jag är glad också. Men när man är glad har man förvisso bättre saker för sig än skriva om det.

Vid närmare eftertanke orkar jag nog inte skriva ner alla mina bekymmer heller. Det är ju inget överdrivet seriöst ändå. Imorgon är det särket bra igen. Så brukar det vara.

irriterande förbannade dag!

7 februari 2006, 20:27 - H310

Eller liv kanske, usch. Kasst väder, massa plugg, dissad pojk och till råga på allt måste jag verkligen städa. BLÄ!

Varför skulle jag gå och bli förälskad? Helt onödigt, särskillt när jag går och blir det i en kille som jag inte känner alls. Men nej, nu går han bort. Hör man inte av sig alls på en och en halv vecka så bryr man sig inte och varför ska jag bry mig om någon som inte bryr sig om mig? Men hur lätt är det att övertyga sig om att man ska komma över någon? mummel Inte lätt alls. Men jag är ingen självplågare, så det får bli andra prioriteringar nu.

yay

2 februari 2006, 08:41 - H310

Bastu och caps ikväll, grymt. Plus att jag måste leta reda på ansökningslapp till sexet. Men det ordna sig. Hmms, kommer nog komma sent till skolan idag, igen. Dumt att börja så tidigt. Ännu dummare att skriva dagbok nu. Menmen, vem har anklagat mig för att vara smart den senaste veckan.

tusan

30 januari 2006, 08:31 - H310

När man väl hittar en pojke som iaf är potentiell, t o m kanske lite mer än så, så har han ingen tid, och inte jag heller egentligen. mummel Dessutom känns det som om mitt självförtroende sprungit och gömt sig under min säng eller något. Måste se till att fixa den saken. Menmen, ny vecka med massor med roligt. Hoppas jag i alla fall.

surt

14 november 2005, 16:38 - H310

Varför är inte verkligeheten lika bra som böckerna? Jag vill oxå uppleva riktig romantik och inte bara jaggörbaradethärförattfådigisäng-stuket. Mummel, förbenade löfte att inte ha sex utan att vara kär också. Men ett löfte är ett löfte, så ska hålla det. Frågan är om jag vill ha en pojkvän eller bara sex, antagligen pojkvän. Men det funkar inte att leta, så får koncentrera mig på annat. Kanske kan hitta ngn som kan ta hand om mig tillfälligt, eller ngt. Eller ja, ta hand om och ta hand om, pyssla om snarare. Suger att må dåligt ensam. Hmms, blev förvirrad dagbok den här ggn.

kemi

17 oktober 2005, 17:47 - H310

yay, jag klarade munta, jag är så bra ^^

plugg

15 oktober 2005, 10:08 - H310

wow, blir nästan imponerad av mig själv. har pluggat 8-10 timmar om dan senaste veckan, det är nog mer än vad jag någonsin pluggat i hela mitt liv förut. förhoppningsvis så har jag lärt mig ngt oxå.

snart frisk

19 september 2005, 22:41 - H310

Ojoj, inte skrivit dagbok på väldigt länge. Men har inte känt mig överdrivet motiverad.

Har vatten i örat, känns dumt. Hoppas det går över till imorrn.

Jay, folk från västerås kommer och hälsar på till helgen, väldigt trevligt. Hoppas jag. Det blir ju mindre trevligt om det visar sig att 4 pers ska sova hos mig, men så långt ska det nog inte behöva gå.

Jag vill inte ha kemidugga nästa måndag! Måste börja plugga. Får börja imorrn. Så fort jag kommer hem. Måste.

Nästan frisk nu också. Weeee. Underbart. Snart slipper jag knarka medicin hela dagarna.

städa/tvätta/diska

31 augusti 2005, 09:20 - H310

tjipp, var ett tag sen man skrev här. men jaja, har inte haft så mkt tid över alls. och när jag haft tid över har jag inte orkat vara det minsta kreativ utan har mest legat på min säng och sett död ut. men det är väll ungefär som det ska vara under nollning.

ska tvätta idag. om typ en kvart faktiskt. får se hur jag lyckas med det, men det ska väll inte vara så svårt. hoppas jag. aja, det får bli som det blir, jag har iaf inga dumma kläder som måste kemtvättas. så slipper lägga pengar på sånt. måste städa rum oxå. vill inte att nya vänner ska se rum såhär.

ärenden

15 augusti 2005, 14:22 - H310

Varit duktig idag, fixat sgs och bank, plus slösat lite pengar på bra saker. dessutom har jag fått mer motion än vad jag tänkte mig, inte bra att cykla fel, särskillt inte när det bara är backar, så var tvungen att cykla upp och ner för samma backe massor med gånger, eller ja, kändes det som i alla fall.

börjar imorrn, blir spännande. förhoppningsvis får jag snälla phaddrar, men det borde jag ha fått, syster har ju varit lite behjälplig och gett order om att jag ska hamna i en bra grupp, och henne lyssnar man på.

måste köpa fler galjar, de börjar ta slut, typiskt.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas