tatuering...

5 mars 2007, 14:12 - nalleryd

Nu har jag gjort det. Jag har äntligen tatuerat min tredje tatuering. Denna gången blev det en fjäril på ryggen, den är sååå fin!!!

"Ja må jag leva...."

26 februari 2007, 14:17 - nalleryd

Vilken födelsedag det har varit än så länge!! Jag har förvisso fått några grattis, men ingen sång alls, inte ett kort inget. Tänk så har min familj glömt mig, ahhhhh minstingens mardröm :P Haha, nä riktigt så illa är det inte, folk jobbar ju faktiskt så här dags, det är bara jag som kan sitta och inte göra något vettigt alls så här dags :)

Men i övrigt så har det varit en bra dag, jag har inte halkat idag, och med tanke på att jag halkade två gånger i helgen så är detta nog ett nytt rekord, jag har ett grymt snyggt blåmärke på höften nu :P

Vår

13 februari 2007, 20:15 - nalleryd

Jag vill så gärna att våren ska komma nu.. Men värme och allt vad det innebär!! Och nu när jag har ny vårjacka så vill jag ju kunna använda den, men de går inte jag fryser ju sååå (har provat redan, men det var för kallt)

Aja, den som väntar på nått gott....

AJJJ

28 januari 2007, 13:22 - nalleryd

Alltså d e ju kul att snön äntligen har kommit o så, men d blir ju så halt.. Ja halkade igår o nu e de bara att konstatera att ja får sitta lite småkonstgt för att inte få ont.. o ett fin fint blåmärke har ja me :P

Nä ja längtar efter våren nu.. löven kommer tillbaka på träden, fåglarna kvittrar o man behöver inte frysa händerna av sig bara för att man går utanför dörren :) Fast d e klart lite vinte måste d ju va.. d e klart tråkigt med 10+ i december..

nu får de vara nog

30 december 2006, 11:34 - nalleryd

Nu har jag varit snäll länge nog, ja tänker inte sätt mina känslor på spel för detta!! Nu har jag bestämt mig, o så får de bli.

jag ska bara stälsätta mig med, för sådana beslut är aldrig lätt att dela med andra.

förvirrad

18 december 2006, 10:47 - nalleryd

jaha.. då sitter man i den situationen IGEN.. deppig över nån kille där ute.. men denna gången vet ja ju inte vad jag är.. singel- tillsammans.. vad kommer att hända, ingen som vet.. bara framtiden som kan avgöra :( Men men när livet återgår till det normala efter jul, så kommer allt att lösa sig.. det är jag säker på.. vare sig ja e singel eller inte.. men chanserna att ja får tillbaka han e nog inte stora, så jag vet nog redan nu vad som kommer att hända..

allt löser dig.. det gäller bara att känna sig stark..

tatuering

6 december 2006, 16:09 - nalleryd

Nu e d äntligen bestämt vad det kommer bli.. en fjäril till :) fast den kommer inte se alls lika dan ut som den andra jag har.. oh, den kommer bli såå fin.. vill bara att de ska vara slutet på januari, så jag har råd att göra den med :) SNART!!!!

tjohooo!!!!!!!!!

17 mars 2006, 13:25 - nalleryd

Nu är den äntligen klar..... B-uppsatsen är färdig skriven o den ska inte vara inne förren nästa vecka :) Det känns ju faktiskt ganska bra:)

Äntligen kan man bete sig som en person igen o inte gå runt som en trött zombi :)

gggrrrrr!!!!

10 mars 2006, 13:10 - nalleryd

aha...

Jag e på sjukt dåligt humör!!!! Känns inte så bra, tråkigt att vara det!!

aja får försöka muntra upp mig i denna idiotiska tillvaraon!!

dagens i-lands problem

23 oktober 2005, 18:23 - nalleryd

Nu har jag varit utan internat i en vecka.. får en halvtimme idag sen ska jag vara utan det i en vecka igen.. det känns så tomt!! Känns som om jag går miste om så mycket utan nätet!!!

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas