Nytt liv!!!

27 november 2006, 22:53 - Narsilion

Undra hur många gånger man sagt att nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv å börja om på nytt. Är nog inte sista gången det här heller, men nu jävlar ;)

Att jag ens bryr mig?!?

21 oktober 2006, 23:30 - Narsilion

Faan va vissa personer kan göra en förbannad!!!!!!!

Midsommar värk =/

22 juni 2006, 12:27 - Narsilion

Faan åxå! Tror jag håller på att få öroninflamation eller nått. Eller så är det den sista visdomstanden som spökar. Så himla passande att det ska börja nu. Hoppas det inte blir värre innan 11:00 imorrn för då blir det Skumpalunch =)

Hängmattan

6 juni 2006, 17:11 - Narsilion

Finns det nå bättre än att ligga i hängmattan å lyssna på bra musik en sommardag som denna? En öl samtidigt kanske ;)

Betsson Poker Cruise

31 mars 2006, 20:06 - Narsilion

Va ett tag sen sist. Ser att alla mina inlägg i stort sett handlar om poker, ska inte göra något undantag denna gång heller ;) För imorrn drar jag till Oslo för vidare färd mot Fredrikshamn. Tusen personer som slåss om 2 MILJONER norska kronor, faan va kul det ska bli =) Ska samtidigt kidnappa och fira en kompis på hans 30 års dag. Han kommer väl kanske börja undra när vi åker över gränsen till Norge med honom ;)

Wish me luck

Poker SM (online)

2 februari 2006, 01:13 - Narsilion

Jaha, då har man ångest igen då. suck Att man aldrig kan dra hem de stora pengarna. $120.000 i första pris å $700 till 100:e å sista pris. 1350 pers med ungefär och jag hade chiplead efter drygt 2.5 timmes spel. Går jag inte å blir 120:e man å missar allt vad pengar heter?? Jooda ;( Inte nog med det, min förbannade Bredbandsbolags uppkoppling bröt i slutet av turneringen så jag missade 5 händer. Jag ska stämma skiten ur dem imorrn nu. Har en felanmälan inne sen i november. HATA BBB!!!!!!!

Ekonomiskt Oberoende Del 2

9 januari 2006, 21:17 - Narsilion

Hmm... Börjar nästan tvivla på mig själv. Har gått flera månader nu sen jag "bestämde" mig för att bli ekonomiskt oberoende. Känns som jag ligger lite efter i schemat på nått vis ;) Men jag har det himla bra i varje fall så det får väl räknas som nått det med.

Nu får det käkas spagetti framöver så jag har råd att ta över världen nästa månad istället ;)

Puss i Påsk

Beslutsångest =/

21 november 2005, 15:26 - Narsilion

Bara 3 dar kvar till Poker-SM i Sthlm och jag har inte anmält mig än =/ Om nån läser detta å har lust att sponsra en plats till SM så är det bara att messa på =) Hehehe... Nä det verkar som om det får vänta ännu ett år. 11.000:- å Sveriges pokerElit är kanske lite väl saftigt. Men man vet ju aldrig. FAAN!!!

Göteborg

27 oktober 2005, 11:59 - Narsilion

Äntligen dax för lite riktigt festande. 4 dar i Göteborg bör räcka för att dämpa mina party nerver. Bör dock ta det någorlunda lugnt om jag ska ha nån chans på söndagens turnering. Men man får väl ta sig en återställare innan det drar igång. Hellre full än bakfull ;)

Wish Me Luck

Poker Revansch

17 oktober 2005, 12:00 - Narsilion

Äntligen fick jag till det. Va ju på Värmlandsmästerskapen förra helgen och åkte hem utan vare sig pengar eller pokal. Men denna helg tog jag revansch. Nu i lördags så hade vi vår årsfinal i No Limit Hold´em, med femton kvalificerade deltagare. 17.000 extra kulor i potten och en fin pokal till segraren. Efter två timmars spel så hade tre av oss fått lämna in och det va dax för middag. Det bjöds på buffé i Golfrestaurangens fina lokaler. Taco med kyckling och annat smått och gott. Ska väl erkänna att en och annan öl han slinka ner åxå.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas