Plus

19 december 2005, 22:37 - akustica

Jippie jag blev godkänd på min tenta! Jag vet eg hur många poäng, men jag var i allafall med på namnlistan över de som blivit minst godkända. Så jävla härligt att inte ha ytterligare en omtenta hängande över sig. På torsdag kommer jag hem och då ska jag pussa och krama Philip, plus lite annat som man inte får säga högt. Och så är det julafton snart. Massa klappar att ge bort och få. Snöade faktiskt lite förrut. Att drömma om en vit jul kan man kanske glömma, men jag måste erkänna att jag ännu hoppas. Vill ju åka pulka och kasta snö(is)bollar på Lisa. Moahahahaha!!! Bye

Mongo a hi mongo a ha

31 oktober 2005, 13:00 - akustica

Nu fick jag 31100 poäng på äggspelet! Whoo got girrrl! Och så har jag äntligen gjort min salstenta...är helt tom i huvudet nu. Tentan är det enda jag har tänkt på i en hel vecka...om en liten stund kommer mamma och pappa och hämtar mig så ska jag bo i Degis tills på torsdag. Ska bli kul att träffa dem och åka runt och se lite utav sköna skåne. På fredag åker vi hem, då ska jag på tjejmiddag och på lördag ska jag på sen rätt så sen kräftskiva.

Monday Monday

17 oktober 2005, 10:27 - akustica

Hejsan! Min syster åkte hem nyss. Känns väldigt tråkigt...En hel vecka kvar tills jag åker hem. I helgen var jag och Petra nere på stan och hon köpte en jättefin tweedkappa och så fikade vi på Darins. De har så jäkla gott kaffe! Sen åt vi tacos och vid halv elva så tog vi en taxi ner till stan. Det visade sig vara en kareoketaxi. Ascoolt! Sen gick vi till Rabarber. Hänt extra hade Sveriges snyggaste man tävling och Carolina Gynning från Big Brother var konferansier (eller hur det nu stavas). HOn stod precis framför mig and I tell u hon e en stooor kvinna.

Fuck my ass!

13 oktober 2005, 16:27 - akustica

Jaha jävla skitarbete som man måste skriva då! Med en massa citat och skit från studielitteraturen. Inte så himla lätt när man inte fattar ett skit av vad som står i de där böckerna! Nice and easy.... Ja sen så var jag och snackade med min lufare om ifall jag skulle behöva kompletera tiden jag var borta och jag var tvungen att gå dit två dagar! Tycker det e lite väl hårt, jag var ju faktiskt assjuk! Kan ju inte jag hjälpa.

I morgon ska jag klippa mig. Hittade en jättebra bild på internet på frisyren och så kommer Petra! Äntligen lite sällskap.

Konstig i örat...

5 oktober 2005, 22:41 - akustica

ja dags för mitt andra inlägg.

I dag vaknade jag med huvudvärk, en hals som kändes som ett rivjärn och ett öra som va fullt med bomull, ja det var så det kändes i allafall... Så jag fick ring till min handledare och säga att jag inte kunde komma till VFU:n i dag...Jag måste bara fråga, varför kännes det alltid som att man ljuger när man ringer och sjukanmäler sig? Är det för att man faktiskt har fejkat sjukdom ett antal gånger tidigare? Eller är det på något undermedvetet sätt skamligt att bli förkyld?

Gud som haver, så gjorde jag i allafall något nyttigt utav all denna dötid.

Prutt!

23 september 2005, 23:27 - akustica

Ja nu ska jag skriva mitt första inlägg i denna dagbok...Hmmm.. Ja det är fredag så jag sitter och dricker lite rött vin. Lyssnar på Deftones skiva White Pony..Fan va den e bra!!! Kram

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas