Åre Skiiiweeek är över

27 januari 2006, 12:21 - Lilla_Hanna

Jag är trött. Många dagars festande och 13 timmar på ett tåg har tagit musten ur mig. Är helt slut nu. Och klockan är halv tolv. Det är nackdelen med att komma hem på morgonen - man blir seg hela dagen.

Men roligt har det varit. Det finns många sjuka bilder från den här resan alltså. Men nu är det bara att ta itu med alla saker som man inte gjort under veckan.

Åre imorron...

20 januari 2006, 21:23 - Lilla_Hanna

Ja, imorron bär det av till Åre. Student ski week... Det kan nog bli riktigt skoj alltså. Bara jobbigt att behöva packa. Och att åka tåg i 15h. Men det fixar sig.

Skönt att det är helg... Det har varit en lång vecka.

Sunday, lazy sunday...

15 januari 2006, 13:21 - Lilla_Hanna

Idag kommer det inte bli mycket vettigt gjort. Det känner jag på mig :) Man borde gå ut idag. En prommenad kanske? Fast då vill man ju ha sällskap. Det är rätt tråkigt att gå själv. I och för sig har jag ju lilla Jens som spelar musik för mig. Men ändå. Och min prommenadkompis jobbar. Inte bra.

Så det slutar nog med att jag ligger på sängen och pillar mig i naveln större delen av dagen. Och tvättar förstås. Och äter gårdagens rester bestående av pizza och chips. Det är legitimt att äta skräpmat när man inte festat också... faktiskt.

Jodå...

Ovant att vara ledig...

14 januari 2006, 15:02 - Lilla_Hanna

Jag är uppenbarligen inte van vid att vara ledig. För jag har sååå tråkigt. Jag har städat, grovstädat till och med. Organiserat mina papper, ordnat i skogarderoben, sorterat alla sladdar...osv.

Och det är bara lördag... Imorron ska jag tvätta... Visst låter det skoj?! Har läst ut en bok också. Kanske ska börja med en ny bok... Eller titta på meningslösa program på tv...

Jaa...

Kreativa lösningar för mindre pengar...

12 januari 2006, 20:19 - Lilla_Hanna

Har man inte råd att köpa ny mobil så köper man ett nytt skal till den gamla. Ett rosa. Så det så. Riktigt fint blev det också. Slog till på en handsfree också, och då fick man tre olika färger. Toppen :)

Tipsar om att man ska se "I hennes skor" för det är en riktig mysfilm!!!

Shoppa för att få inspiration?

5 januari 2006, 13:00 - Lilla_Hanna

Har spenderat min förmiddag till att shoppa namnsdagspresenter till mig själv... Det blev: - ett par skor med päls...väldigt fina, ser ut som nallebjörnar utan ansikte... - en svart BH - lite mat - tomma skivor att bränna blandskivor på - en batteriladdare - en flaska tippex

Spännande va?! :)

Men nu borde jag verkligen sätta igång med min uppsats...

I väntan på tvätten...

4 januari 2006, 23:31 - Lilla_Hanna

Ja, då sitter man här igen och väntar på att tvätten ska bli klar. Det är rätt trist att tvätta på kvällen när man hellre vill sova faktiskt. Eller ja, det är rätt trist att tvätta överhuvudtaget :)

Det är helt galet att jag egentligen är ledig i flera veckor nu. Ska bara pilla ihop den där uppsatsen... men det fixar sig.

Jaha... jag är så sugen på att se Harry Potter, men alla har redan sett den. Och jag vet inte hur hett det känns att gå på bio själv faktiskt...

Julklappar?

27 november 2005, 16:13 - Lilla_Hanna

Vad ska man egentligen köpa i julklapp till pappa? Alla andra klappar har jag en plan för, men just pappa är helt hopplös att köpa till måste jag säga.

Själv har jag varit duktig och författat ihop en önskelista som jag mailat till mamma. Lika bra, så man får det man vill ha/behöver.

Och idag är det första advent... Egentligen borde man ju haft glögg alltså.

Kram!

Krabbis och morkis är på besök...

29 oktober 2005, 14:01 - Lilla_Hanna

Men som vanligt var det självförvållat. Det var en intressant kväll igår. Nya bekantskaper och viktiga insikter. Och så lite tårar och mycket skratt. Intressant som sagt...

Usch, pluggandet går så segt. Men imorron, imorron ska jag ta tag i det. Usch, det är ju snart tenta... Blääää!

Ångest inför tentan...

24 oktober 2005, 19:57 - Lilla_Hanna

Jag måste verkligen börja tentaplugga imorron. Fattar ärligt talat inte hur jag ska fixa den här tentan. Känns inte som att jag lärt mig nått alls på den här kursen. Och det är drygt en vecka till tentan. suck Jaja. Det måste väl fixa sig det också.

Bakad potatis till kvällsmat... Det var gott det.

Är galet trött idag. Ingen energi att göra nått alls. Ville köpa en ny kalender idag, men jag hittade ingen som föll mig i smaken. Ska nog ta en titt imorron också.

Skulle kunna krypa till kojs nu... Men det funkar inte riktigt tyvärr. Klockan är ju bara 20.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas