Kan det hända för mycket?

18 oktober 2006, 23:33 - Ceeh

Svaret är inte så givet, och kanske är jag för dramatisk, men Stockholmsdagarna var väldigt intressanta. Det hände mycket och allt i rappt tempo.

Här följer en liten best of:

Roligast: Jämt skägg mellan förre ZTV-profilen Tony Zoulias och Mats Nyström från SVT-sporten. Zoulias för att han såg så bakis ut och att han utstötte ett "öööh" när vi knallade förbi.

Inom en snar framtid

15 oktober 2006, 12:17 - Ceeh

Om cirka en timme befinner jag mig på en buss ner mot Stockholm. Studiebesök på SVT, TV3 samt TV4 är det tänkt att bli i dagarna två. Ett fullspäckat schema och mycket annat lär det nog inte bli. Ni som läser detta, kommer att få en fullständig utvärdering av besöken när jag kommer hem på onsdag.

Tack Jonte!

14 oktober 2006, 19:58 - Ceeh

Dagen har inte varit en topp-10. Torsk i innebandy i slutsekunderna, cykelkedjan hoppade och mitt knä hoppade in i styret. Baksmälla från lördagen den fjortondes kusin fredagen den trettonde måhända. Då är det tur att Jonte Hedström finns. Hans kommentar på om han numera har några vänner kvar i Skellefteå. "Jo, jag har många vänner kvar här, de andra är ju bara en massa muppar". Man bör var införsatt i hela historien för att den ska vara kul. Jonte Hedström är inte PK, fasen va skönt.

Talet säger mig inget

13 oktober 2006, 17:39 - Ceeh

Oroande blickar har lagts mot skyn, för i dag skulle allt ske fredag den trettonde. Egentligen är det rätt löjligt att fixera sig vid ett datum, förutom den egna födelsedagen. Vad tror folk ska hända i dag som inte händer andra dagar. Går jag tillbaka till alla fredag den trettonde jag överlevt så ser jag att den här dagen bjudit på mer möjligheter än andra. Bland annat fick jag ett jobb på en fredag den trettonde, vann till och med 1000 spänn på en annan. Men jag förstår om folk är rädda, det ligger i människans natur att vara rädd för allt som är främmande.

Dagstur i hell.

12 oktober 2006, 23:49 - Ceeh

Less i dag, det mesta har gått åt skogen. Försöker att ta det lugnt och inte låta hela jävligheten brisera rakt i ansiktet. Lite film, kanske något läsbart. Tur att det snart är en ny dag. Dagfixering kanske borde försvinna från mitt sinne, kanske är det bra i ett framtida jobb.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas