LLLÄÄÄNNNGGGEEEESSEEDDAANNN

18 juli 2008, 15:00 - skold29

jag skrev här. Läser sommarkurser just nu. Tove Jansson och Muminvärlden, klar nu på söndag då hemtentan ska in. Börjar sedan en kurs i Social konstruktivism. Ska bli jätte spännande. Hoppas allt är bra med er alla där ute i sverige, att ni njuter och vilar. Kram A

Är man riktigt klok...

7 maj 2008, 14:52 - skold29

... när man anmäler sig till att läsa tre (3) kurser i sommar. När skolan äntligen är slut för terminen. Ja det kan man undra. Min sommar kommer i alla fall bestå av fyra veckor, Tove Janssson och Muminvärlden, fyra veckor kognitionsvetenskap och så samtidigt en nätbaserad kurs på fyra veckor om att bedöma lärande. Ja de första fyra veckorna är det bara två besök på Högskolan och resten blir plugga i solstolen med Lap topen på magen. den andra kursen är det tre veckor då jag åker till högskolan varje dag men inte så mycket pluggande hemma.

Fick VG på kursen

19 mars 2008, 22:32 - skold29

JA!!!!!!! JIPPI!!!!!!!!! HURRA!!!!!!!!!!! Idag tillåter jag mig att vara riktigt glad för min egen skull. Jag fick VG på kursen barns språkutveckling som var en stor och svår kurs. Så idag var allt så mycket lättare. drabbades visserligen av städmani och städade hela data/arbetsrummet. Det blev nog väldigt bra för till och med min son, som inte skulle se en rosa elefant i trädgården såg att jag städat och han sa att det blev fint. Två anledningar att vara glad idag alltså.

Tom i huvudet

24 februari 2008, 09:34 - skold29

Har pluggat och pluggat och pluggat. tenta snart och flera litteratur seminarier på veckorna. Pluggandet har no gjort mig tom i huvudet. Har inget kvar vare sig att få ut eller stoppa in. Det är blankt. jag vet inte i vilken bok jag läst vad, vilken bok jag kan hänvisa till då det handlar om det eller det. Men jag få vila huvudet i ett par dagar så hoppas jag det kommer. Hur gör ni andra när ni kommer i den situationen, om ni nu gör det vill säga, men ni är väl super genier hela högen som vet exakt allt efter att ha läst det i en bok en gång.

Biljakten är avslutad

22 februari 2008, 22:54 - skold29

Nu har jag äntligen hittat en bil. det blev en ford Escort. Årsmodell 90. Nyskatad och nybesiktigad. Jätte bra. CD:n är monterad och nu är det riktigt roligt att köra 12 mil om dagen igen. :) Har haft mycket, mycket med skolan också. mycke plugg inför tentan nu. Läser böckerna, markerar och stryker under. Försöker hitta det jag tror de söker.

Biljakten har börjat.

18 februari 2008, 09:12 - skold29

Jag måste ha en annan bil. Sålde min älskade SAAB i helgen på grund av att den tog för mycket bensin för mina 50 - 60 mil i veckan. Sorg...:( Men jag måste få pengarna att räcka till något annat än mat och bensin. Så nu har jakten på en annan bil börjar. Den ska vara besiktigad, skattad, gärna så fri från rost som möjligt, bensinsnål = ganska liten och väldigt billig att köpa. Detta är inte alltid så lätt att få ihop. Jag och min äkta hälft är inte heller eniga om vad som är en bra bil till mig så ibland svallar känslorna heta vid datorn och vid bilannonserna.

Vi har i alla fall tur med vädret

14 februari 2008, 19:58 - skold29

Ja tänk så fattigt det kan vara en vecka före barnbidraget. Så trist särskilt när barnen har sportlov. Men de har inte klagat, har haft huset fullt av kompisar hela veckan och spelat allt fårn dator till Wii till guitar hero på olay station till att kicka boll med hunden som god medhjälpare. Själv har jag mest väntat på att någon hört av sig på min bil som ligger på annons. Jag har börjat planera en utomhuslektion i naturvetenskap och teknik för en åk2 men just nu vet jag inte alls vad den skall handla om. Segt med allt just nu.

fem tankar om helgen

8 februari 2008, 09:04 - skold29
  1. Sovmorgon. brukar alltid försöka sova lite längre på helgen. gör gott för kropp och knopp

  2. Melodikrysset. detta löser vi varje lördag undertiden vi avnjuter kaffe efter frukosten. Har god hjälp av min syster yster via sms.

  3. Melodifestivalen. Det där programmet som ingen tittar på men alla har sett, del ett går av stapeln på lördag och jag erkänner, ja jag tittar på det! (men skyller på att barnen vill se det)

  4. Bilförsäljning.

Kursintroduktioner, böcker och nystart

19 januari 2008, 00:06 - skold29

Ja ha ja. Då var kursintroduktionerna för vårens två kurser avklarade och inte blev vi så mycket klokare på det heller. Köpt de nya böckerna. Ser tunga och tröga ut, men eftersom det är Matematik, naturvetenskap och teknik för förskolan och skolans lägre åldrar blir det nog inte så farligt som jag tror. Detta är annars inte mina ämnen riktigt, men som blivande pedagog måste jag ha dessa. Får två tentor i kursen natur och teknik också. Inga "riktiga" tentor egentligen då vi får ha med oss böcker och anteckningar och vi behöver inte föranmäla och det blir mer teoretiska frågor kring didaktik.

Ny hockyförlust :( och nya kurser :)

13 januari 2008, 10:12 - skold29

Ja ha ja! Ny förlust för HV. Denna gång mot Färjestad. (1 -4) Det lag de flesta runt mig håller på så just nu är avsaknaden av ödmjukhet total. Som tur är håller mina närmaste inte på skitlaget i alla fall. (Nej då jag är inte dålig förlorare, inte alla, o nej då.) Men det börjar bli lite trist nu!!!!!! Nya kurser på högskolan också. Matematik och Naturvetenskap och teknik för tidiga åldrar. Jätte spännande, inte minst för att vi näst sista terminen kommer ha våra första salstentor. Det ska ju bli kul att få vetskap om hur det fungerar ;). Tror att det kan bli väldigt inspirerande kurser.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas