Vätskebrist och svaga fötter

25 augusti 2005, 22:23 - diadara

Shit var det jag eller rummet som snurrade? Alldeles för mycket koffein och för lite vatten antar jag. Nåväl, en liter krantappat rådde bot på det hela. Så nu flummar jag omkring och hoppar lite för att höra plasket i magen. Coolt! Jag skulle kunna svälja en guldfisk nu och ha ett akvarium i magen... eller kanske inte. Fiskar gillar nog inte kaffe med mjölk.

På tal om fiskar så är jag en själv. Fisk alltså. Vi sägs ha problem med fötter och godis. Peeps, ni fattar va? Taskig diet i kombination med obefintlig motion på grund av svaga fötter kan icke vara bra. Ett litet försiktigt nyp i det överflödiga som hänger utanför jeansen säger mig att jag är en typisk fisk. Jävla morsan. Kunde hon inte knipit en vecka eller två?

Jag läser Jonathan Strange och Mr Norrell. För att vara så där kvasiintellektuell som alla andra. Efter fyrtio sidor bestämde jag mig för att ge bort boken i 30-års present till mitt ex. Han har tyngt mitt bröst länge nog, så nu var det dags för revansch. Jag totalvägrar att gå till sängs med en tegelsten. Beställde tre precis lagom tjocka, lätta och greppvänliga pocketböcker häromdagen. Sover lika gott på dem som en burk Rohypnol. Fast det känns lite knöligt under vänstra låret. Får kompensera med några Kalle Anka.

Nu har jag babblat tillräckligt, måste spara lite tills i morgon när jag ska ha min dagliga konversation med mig själv. Ni vet, då man för en inre konversation att på måndag, då ska jag börja mitt nya liv. Sluta med ditten och datten, börja med det ena eller det andra. Ja just den, ni har den alla. Därmed är mina ord slut för ikväll. Klockan 22.22, over and out.

diadara - there can be only one

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas