ABC i folkrätt - till fru Sahlin

26 mars 2007, 18:55 - amori4u

Är en vanlig student, som sitter och pluggar till tentan i folkrätten, i min sjätte termin på Lundauniversitets jurist utbildning. Väcktes av Mona Sahlins retoriska och högljudda tal, där hon i sitt första framträdande som partiordförande för Sveriges största parti. Bortsett från alla lovord blev jag illa till mådds av hennes uttalande där hon kräver att USA skall lämna landet Irak. Har Mona Sahlin glömt bort att hon fortfarande är partiordförande i Sverige och inte har rätt att blanda sig in i ett annat lands angelägenheter.

Jag är muslim, och jag är terrorist

18 september 2005, 02:29 - amori4u

Är det så svårt att se det som händer i IraQ?? Kvinnor våldtas, barn bränns och män avrättas. Blod spills dag och natt, självmordsbombare och bilar med sprängladdningar.

Ni kallar mig för terrorist för jag är muslim. Men till din vetskap herr svensson, så är det jag som drabbats av terrorismen mest av alla. Medan du, sitter och fikar i ett cafe med musik i bakgrunden, eller dricker alkohol på dansgolvet till en hip-hop låt, eller bara njuter av en cigarett vid lunchrasten, så mördas mitt folk avsiktligt, och problemet är att ingen vill se!

Detta e mitt liv!!

9 september 2005, 14:22 - amori4u

Skriv det i Historien.. en svartskalle som var ett offer för krig och förföljelse, en liten statslös unge som lärde sig gå på bombade gator, lärde sig läsa med brända bäcker, med sönder slagna pennor fick han skriva "Mamma" med mjuka och snea bokstäver. Just denna pojke som fick det svåra uppdraget att lära sig ett nytt främande språk, han tvingades leva i en ny värld han inte kände förr, och ett nytt land som han inte kunde smälta in i!! Kylan gjorde inte saken lättare.. Killen fick kämpa, orden börjades formas i hans mun, tankarna började segla, hjärnan började drömma..

Hyllning till Binladin!

9 september 2005, 14:21 - amori4u

Grattis Bin Ladin Du lyckades störta med dina flygplaner och du dödade de som dog... Och jag Grattar dig för att USA ska bygga två nya torn som ska vara ännu större och starkare!! Jag grattar dig USAma för att två muslimska länder störtades.. (Afghanistan och Irak)

Och lyckligtvis så är du nöjd med allt blod som rann från dessa två länder. Du är väl glad för alla tårar som kvinnorna tvingats lämna bakom sig, efter döda barn och mördade män. Du är nöjd med de gråtande föräldrarlösa barnen, och det förnedrade folket!!

Vi kan sälja allt bara du blir nöjd..

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas