Alkohol och Vadå?

24 september 2005, 04:17 - optic

Mood: Drunk

Vad ska jag säga. Man kan väl inte tänkas sig att kvällen kommer arta sig så himla bra när man köper spriten ur en volvo 240 för 150 spänn. Man kan väl tänka sig att standarden är satt. Man kan väl tänka sig att om det inte fortsätter i samma nivå så går det fanimig utför. Kanske är det å andra sidan standarden som jag efterstäver. Kanske höll jag standarden när jag ansåg att jag inte skulle ställa mig upp förrän jag och min kära allierade sänkt flaskan och den diaboliska fulvodkan var slut.

150 spänn för en flaska. 75 spänn för en fylla. Jag bangar inte. Jag bangar aldrig. Jag erkänner att det snurrade.

Den kickade sannerligen in, och vi var väl yngst på festen. Jag gillade dig med blått hår. Du kunde trots allt namedroppa mitt exband Jag gillade dig med blont hår också. Du hade himla fint hår. Och jag gillar aldrig blont hår. Eller nästan aldrig. Eller ibland. Men du var fin. Eller ditt hår. Eller så har jag varit själv för länge. Det är svårt att balansera efter ett tag.

Vi drog. För vi kände att festen började avta. När skeppet sjunker flyr man. Det vet alla. Vi hamnade på usla Medusa. Men det var bra. Faktiskt. Kankse för att det var spontant. Kanske för att jag behövde det. Kanske för att vi stal 2 öl och en Cuba Libre. Jag vet att det är fult, och jag vet att jag kommer brinna i helvetet för det. Men jag vet att det var värt det. Jag hoppas du hälsar på mig när du tittar förbi. För vi kommer att ses. Det vet jag.

Justja. Du som var så jävla söt så jag dog. Jag är ledsen att jag inte ens brydda mig om att ens försöka prata. Men du var vacker som en dag, och sådana som du är sällsynta.

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas