idag är det fredag

29 juli 2005, 08:50 - ragna

Ånej! Jag behövde INTE den här funktionen. Det är farligt med dagböcker, jag tenderar alltid att missbruka dem. Men ok, jag ska försöka att hålla en, eh...professionell profil, och inte utlämna HELA mitt ofattbart intressanta liv till offentligheten. Ja, jag värnar om folkhälsan.

Ikväll blir det partaj! Vi får se om jag hittar några byxor att ha på mig bara. Det är förrädiskt att tvätta sina favoritjeans! Om 2 veckor kanske de är bekväma igen (förutsett att jag använder dem då och då), men för tillfället känns det som att gå omkring med en järnkorsett.

8:50. Tio minuter till fredagsfikat! Underbart.

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Lyckebovägen 31 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  518 40 Sjömarken Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Dir: +46 (0)33 722 00 00 Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
  Fax: +46 (0)33 722 00 22         Studentertyckertill.se Reloaded.org
  Mail: info@abovomedia.com         Snuttis.se Kanaler.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas